×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-11-08
BK „Sigulda” aicina uz mājas spēli atbalstītājus

Piektdien, 9.novembrī plkst.19.30, otro spēli savā laukumā aizvadīs basketbola komandas (BK) „Sigulda” basketbolisti, kas LBL 3 čempionāta ietvaros uzņems „Jēkabpils SC” komandu. Norises vieta – Siguldas Sporta skolas zāle (Gāles iela 27).

Siguldiešiem šosezon šī būs tikai otrā spēle savu skatītāju priekšā. No četrām aizvadītajām, trīs ir bijušas izbraukumā. Komandas bilance izbraukumā varētu būt arī labāka – tikai viena uzvara. Ar savu sezonas kopējo bilanci – divas uzvaras un tikpat zaudējumu – BK „Sigulda” šobrīd ir nostabilizējusies tabulas vidusdaļā, taču pagaidām komandas izvietojušās ļoti blīvi, tāpēc viena uzvara vai zaudējums visu var strauji mainīt.

Pēdējā spēle tika aizvadīta Limbažos, kur nācās atzīt spēcīgo OC „Limbaži” pārākumu – 61:72. Limbažnieki visu spēli kontrolēja notikumu gaitu laukumā, savu uzvaru tā pa īstam apdraudēt nemaz neļaujot. Tiesa, BK „Siguldai” bija būtiski iztrūkumi sastāvā, tostarp nācās spēlēt bez centra spēlētājiem. Lai arī Limbaži ir vieni no turnīra favorītiem, par ko varēja pārliecināties arī Siguldas komanda, tomēr neviena komanda nav neuzvarama, tāpēc, siguldiešiem spēlējot pilnā sastāvā, otrajā aplī pavisam noteikti spēles gaita un iznākums būs cits.

„Jēkabpils SC” pagaidām nav izcīnījuši nevienu uzvaru, četrās spēlēs ir piedzīvoti tikai un vienīgi zaudējumi. Tomēr tas nenozīmē, ka viņi mēros tālo ceļu līdz Siguldai, lai vienkārši nospēlētu spēli un brauktu atpakaļ. Komanda ir veidota no Jēkabpils jaunajiem basketbolistiem, pārsvarā 16 – 18 gadus veciem. Kā zināms, šogad Jēkabpils ir pārstāvēta arī LBL, bet fārmklubs, kas šogad ir Līvānu komanda, spēlē līmeni zemākajā LBL 2. Komanda, pret kuru tiksies mūsu basketbolisti, gatavo jauno maiņu, cerībā, ka varbūt kāds no šiem spēlētājiem būs lietaskoks arī LBL līmenī.

Ja nebūs nekādu pēkšņu korekciju, kā tas pēdējā laikā mēdz notikt, tad siguldieši spēli aizvadīs gandrīz labākajā sastāvā. Klubs izsaka pateicību visiem, kas bija klāt pirmajā mājas spēlē – atbalsts bija neticams! Tomēr zinām, ka tie nav Siguldas publikas griesti, tāpēc uz šo spēli gaidām vēl vairāk atbalstītājus klātienē, jo atbalsts būs nepieciešams!

Informāciju sagatavoja:
Raimonds Rudzāts, BK „Sigulda”

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi