×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-11-21
Siguldieši piedalās starptautiskā džudo turnīrā Igaunijā

17.novembrī Igaunijas pilsētā Tartu noritēja starptautiskais džudo turnīrs. Šis turnīrs ir guvis lielu popularitāti, tāpēc tas ik gadu pulcē spēcīgus dalībniekus no Lietuvas, Latvijas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un Ukrainas. Siguldas džudo klubu turnīrā pārstāvēja Renārs Hans, Daniels Strods, Emīls Rengarts un Klāvs Ķirsons.

Renārs Hans savā vecuma grupā, kategorijā -42 kg, 35 sportistu konkurencē ar piecām uzvarām pēc kārtas iekļuva pusfinālā, kur ar vismazāko vērtējumu piekāpās pretiniekam, un neiekļuva finālā. Taču cīņā par trešo vietu Renārs guva uzvaru pār pretinieku un kāpa uz goda pjedestāla.

Daniels Strods savā vecuma grupā, kurā bija 30 sportistu, kategorijā -38 kg guva vienu uzvaru un divus zaudējumus. Jāpiemin, ka Danielam nācās cīnīties lielākā svara kategorijā nekā ierasti, jo šajā turnīrā viņa kategorijas nebija. Emīls Rengarts šajā pašā kategorijā un vecuma grupā guva divas uzvaras un divus zaudējumus. Arī Klāvs Ķirsons savā vecuma grupā, kategorijā -34 kg guva divas uzvaras un divus zaudējumus.

Sacensību fotoreportāža.

Rezultāti:
Renārs Hans         3.vieta (6 uzvaras)
Daniels Strods        piedalījās (1 uzvara)
Emīls Rengarts        piedalījās( 2 uzvaras)
Klāvs Ķirsons        piedalījās ( 2 uzvaras)

Informāciju sagatavoja:
Ivo Alksnis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi