×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-11-29
Jaunie slēpotāji jau aizvada treniņus jaunajā distanču slēpošanas trasē

Neskatoties uz to, ka sniega kārta Latvijā nav sasniegusi slēpošanai atbilstošu, Siguldas jaunie distanču slēpotāji un ziemeļu divcīņnieki jau aizvada savus pirmos treniņus izveidotajā pērnā sniega trasē.

28.novembra pēcpusdienā Laurenču distanču slēpošanas aplī slēpoja mazāki un lielāki slēpotāji, kad uz pirmo slēpošanas treniņu pulcējās Biedrības „A2” distanču slēpotāji un sporta kluba „Lidojošais slēpotājs” ziemeļu divcīņas jaunie sportisti. Dažiem šī bija pirmā reize uz slēpēm, bet citiem pa vasaru piemirsto slēpošanas prasmju atcerēšanās.

Jau ziņots, ka Siguldā, Laurenčos jau iespējams bez maksas baudīt distanču slēpošanu vairāk nekā 300 metrus garā distanču slēpošanas aplī. Lai nodrošinātu distanču slēpošanu pirms īstā sniega, Siguldas novada pašvaldība, sadarbībā ar Biedrību „A2” un sporta klubu „Lidojošais slēpotājs”, iepriekšējā ziemas sezonā sagatavoja un visu vasaru uzglabāja sniegu. Šobrīd trasē ir ieklāti apmēram 500 kubikmetri pērnā sniega un, tiklīdz laika apstākļi ļaus, tiks ražots papildu sniegs. Trasē ir uzstādīts arī apgaismojums, līdz ar to slēpot var arī dienas tumšajā laikā.

Trasi bez maksas var izmantot visi interesenti!

Informāciju sagatavoja:
Sporta pārvaldes vadītāja
Zanda Abzalone


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi