×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-12-10
Siguldas pilsētas vidusskolas skolēni piedalās starptautiskā videokonferencē

eTwinning ir lielākā Eiropas skolu interneta vietne, kurā tiek realizēti dažādi skolu sadarbības projekti. Šeit ir iespējas satikties ar vairāk nekā 99 tūkstošiem Eiropas skolu, kuras realizējušas vai pašlaik realizē vairāk nekā 26 tūkstošus sadarbības projektus.

Šajā mācību gadā Siguldas pilsētas vidusskolas 11. un 12.klašu skolēni kopā ar vienaudžiem no Francijas, Čehijas, Itālijas un Rumānijas piedalās projektā EAT (Eat, Act, Think). Projekta mērķis ir ēšanas tradīciju un veselīga uztura izpēte dažādās valstīs. Projekta darba valoda ir angļu valoda.

Siguldieši kopā ar projekta partneriem jau piedalījušies projekta logo konkursā, kurā par labāko tika atzīts mūsu skolnieces Sabīnes Cīrulnieces darbs. Rudenī skolēni izveidoja filmiņa, kurā par galveno motīvu izvēlēts Siguldas jaunais „Laimas” pulkstenis un, protams, „Laimas” šokolāde. Projekta partneri iepazīstināti ar Latvijas novadu tradicionālajiem ēdieniem.

Pagājušajā nedēļā Siguldas pilsētas vidusskolas 11. un 12.klašu skolēni piedalījās eTwinning videokonferencē. Tajā tikās projektā iesaistīto valstu skolēni un stāstīja par Ziemassvētku tradīcijām, ēdieniem. Siguldieši iepazīstināja arī ar puzuru veidošanu un simbolisko nozīmi, kā arī paši pirmo reizi gatavoja un ēda sklandu raušus, kas iekļauti Eiropas kulinārā mantojuma sarakstā. Pēc konferences partnerskolu pedagogi atzina, ka visi skolēni šim pasākumam gatavojušies ar lielu aizrautību, uzzinājuši daudz ko jaunu, guvuši lielāku motivāciju valodas apguvei un lietošanai, kā arī jaunu tehnoloģiju pielietošanas prasmes.

Informāciju sagatavoja:
Skolotāja
Ināra Vimba


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi