×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-12-13
BK „Sigulda” zaudē; piektdien dodas uz Cēsīm

Divu LBL 3.divīzijas čempionāta līdervienību duelī zaudējumu ir piedzīvojuši BK „Sigulda” basketbolisti, kas savu skatītāju priekšā piekāpās Iecavas „Dartija” vienībai ar 69:82. Pašlaik siguldieši turnīra tabulā ieņem 3.vietu, bet jau šo piektdien vēl viena nopietna spēku pārbaude notiks Cēsīs.

Siguldas Sporta skolas zāle aizvadītajā piektdienā bija pilna – apmeklētības rekords Siguldā noteikti ir labots, par ko, protams, liels prieks. Spēle iesākās līdzvērtīgi, te vadību pārņēmot vienai komandai, te otrai. Jau ar pirmajām spēles minūtēm viesi ļoti veiksmīgi lika lietā savu bīstamāko ieroci tālmetienus. Diemžēl Siguldas grozi viņiem izrādījās ļoti draudzīgi visas spēles garumā. Otrajā ceturtdaļā ciemiņi no Iecavas lēnām iekrāja stabilu pārsvaru, kas jau bija rakstāms ar diviem cipariem. Siguldieši prata mobilizēties, neilgi pirms puslaika beigām starpību sadeldējot līdz sešiem punktiem, taču tad atkal sekoja nepiedodams atslābuma brīdis, pirmajam puslaikam noslēdzoties ar 15 punktu deficītu.

Otrais puslaiks iesākās ar agresīvāku mājinieku aizsardzību, kas uz brīdi samulsināja viesus. Taču BK „Siguldas” basketbolistus visas spēles garumā vajāja vienas un tās pašas neveiksmes, kas vistiešākajā mērā ir saistītas ar koncentrēšanos. Proti, to, kas tika izcīnīts ar lielām pūlēm, „izdevās” atdot dažu uzbrukuma laikā. Un ar uzviju. Vairākas sekmīgas darbības visas spēles garumā tika pavadītas ar tām sekojošo kļūdu virteni, bet par kļūdām Iecavas „Dartija” siguldiešus sodīja kā neviena komanda šosezon. Pelnīti. Lai arī siguldieši aktīvi turpināja spēlēt līdz pat spēles beigām, reāla iespēja apdraudēt viesu komfortablo pārsvaru tā arī neradās – 69:82.

Piektdien, 14.decembrī, vēl viens vadošo komandu duelis, kad Cēsīs tiksies „Dārznieks” ar BK „Siguldu”. Spēles sākuma laiks ir plkst.20.00, norises vieta – Cēsu sporta komplekss. Pateicoties pēdējo spēļu izrāvienam, cēsnieki ir kļuvuši par vienīgajiem turnīra līderiem, deviņās spēlēs piedzīvojot tikai vienu zaudējumu. Otrajā vietā ir „Dartija”, bet trešajā – BK „Sigulda”. Spēle Cēsīs būs ļoti principiāla un pavisam noteikti – sīva. Komandu spēlētāji savstarpēji ir labi pazīstami. Gaidāmo pretnieku rindās briesmas ir jāgaida no visas ārējās līnijas – Logins, Mihailovs, Kliesmets, – kā arī spēka uzbrucēja Pīlābera, kurš tika atzīts par visas līgas vērtīgāko spēlētāju novembrī. Pirms sezonas abas komandas jau tikās pārbaudes spēlē – toreiz pārāki bija siguldieši, taču tagad būs īstā cīņa, īstā spēku samērošana.

Ņemot vērā to, ka Cēsis ir salīdzinoši netālu no Siguldas, klubs cer, ka šajā ļoti svarīgajā spēlē pret čempionāta līdervienību, būs arī savu skatītāju atbalsts. Tāpēc šoreiz jāsaka – uz tikšanos Cēsīs!

Informāciju sagatavoja:
Raimonds Rudzāts
BK „Sigulda”

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi