×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-12-20
Siguldietis ieņem 2.vietu Starptautiskajā Alūksnes Ziemassvētku džudo turnīrā

15. – 16.decembrī Alūksnē noritēja nu jau divpadsmitais džudo turnīrs, kurā ļoti plaši tika pārstāvēti džudisti no Krievijas, Baltkrievijas, Somijas, Zviedrijas, Anglijas, Polijas, Beļģijas, Ukrainas, Uzbekistānas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas.

Vecuma grupā U-13 Siguldas džudo klubu pārstāvēja Renārs Hans svara kategorijā - 46 kg. Jāpiemin, ka šis bija pēdējais no Rīgas Brīvostas balvu izcīņas posmiem.  Šajā turnīrā Renārs pirmajā cīņā ar noturēšanas paņēmienu uzvarēja sportistu no Lietuvas, otrajā cīņa pret VZDS sportistu ar skaistu metienu guva uzvaru, iekļūstot pusfinālā. Cīņā par iekļūšanu finālā pārliecinoši pārspēja Jelgavas sportistu. Pats aizraujošākais bija fināls, kur Renārs jau no cīņas sākuma uzņēmās vadību un guva arī nelielu pārākumu, taču 17 sekundes līdz beigām pretinieks arī guva tādu pašu atzīmi no tiesnešiem, līdz ar ko cīņa beidzās neizšķirti, kam sekoja GOLDEN SCORE – cīņa līdz pirmajai kļūdai vai pirmajam metienam. Pagarinājumā neliela kļūda no Renāra puses laupīja uzvaru šajās sacensībās.

Šīs sacensības deva ļoti lielu stimulu trenēties tālāk. Arī pārējiem kluba sportistiem tā ir kā motivācija tālākai attīstībai.

Rezultāti:

Renārs Hans         2. vieta (3 uzvaras)
                                   
Informāciju sagatavoja:
Treneris
Ivo Alksnis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi