×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-01-18
Siguldiešiem panākumi Junioru Pasaules čempionātā kamaniņu sportā

28.Junioru Pasaules čempionāts, kas notika Park City ir noslēdzies. Kopumā jāsaka, ka Latvijas junioru komandai starts šajās sacensībās izdevies. Čempionātā piedalījās vairāk nekā 80 sportisti no 15 valstīm, konkurence bija liela, rezultāti blīvi. Mūsējiem bija jāsacenšas ar pieredzes un augstu sasniegumu bagātiem kolēģiem, tādiem kā Dominiks Fišnalers (ITA) un Emily Sweeny (USA), kas sevi jau pierādījuši ar izciliem rezultātiem pieaugušo konkurencē.

Junioriem Kristens Rozītis ieguva augsto 7.vietu, Artūrs Dārznieks  - 15.vietu  30 dalībnieku konkurencē, juniorēm - Ulla Zirne - 12.vietu 26 dalībnieku konkurencē. Ulla un Kristens startēja arī komandu stafetes sacensībās un kopā ar divvietīgo ekipāžu Putins/ Marcinkēvičš izcīnīja 6.vietu, individuāli savos braucienos uzrādot pat attiecīgi 4. un 2.rezultātu.
Pasaules čempionātos līdz šim, šis ir katra sportista augstākais sasniegums.

Ar rezultātiem var iepazīties starptautiskās kamaniņu federācijas mājas lapā, sadaļā Results Artifical Track, braucienu un intervijas  ieraksti atrodami šeit.

Turpinām sekot jauno siguldiešu startiem Junioru Pasaules kausu posmos kamaniņu sportā:
01.02. - 02.02.2013. - Oberhof (Vācija)
08.02. - 09.02.2013. - Insbruck (Austrija)
15.02 - 16.02.2013. - Winterberg (Vācija)


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi