×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-01-21
Īglasas trasē Martinam zelts, Tomasam bronza

Īglsas trasē Austrijā aizvadīts pasaules kausa astotais posms skeletonā, vienlaicīgi arī Eiropas čempionāts. Par uzvarētāju atkal kļuva Martins Dukurs, bet Tomass ieguva trešo vietu - gan pasaules kausa kārtējā posmā, gan Eiropas čempionātā. Līdz ar to jau pirms pēdējā posma Sočos Martins kļuvis konkurentiem praktiski neaizsniedzams un iegūs kārtējo reizi pasaules kausu, Tomass ir nostiprinājies otrajā pozīcijā.

Jau pēc pirmā brauciena Martins bija pārliecinošs līderis – startā par 0,03 sekundēm apsteidza Aleksandru Tretjakovu un finišā uzstādīja jaunu trases rekordu, par 0,01 sekundi labojot savu iepriekšējo Īglsas sasniegumu. Tretjakovs bija otrais, no Martina atpaliekot par 0.38 sekundēm. Trešajā vietā cits krievu skeletonists Sergejs Čudinovs – 0,76 sekundes aiz Martina, vēl par 0,02 sekundēm aiz Čudinova Tomass Dukurs. Pēc pirmā brauciena Dainis Dukurs atzina, ka Martinam bijis perfekts brauciens, bet Tomasam vēl ir rezerve: ”Es domāju, ka Martins bija labi noskaņojies, jo krievi te bija papildus patrenējušies, jau oficiālajos treniņos viņiem gāja ļoti labi, sievietēm arī Krievija tika pie uzvaras skeletonā un Martins bija ļoti apņēmīgs. Tomasam, manuprāt, vēl tomēr ir rezerve startā, turklāt viņam arī bija dažas kļūdiņas, nācās koriģēt. Beigu ātrums ne pārāk liels, un tā mums ir problēma visu sezonu, vēl ko meklēsim, kaut arī jaunnedēļ Siguldā vairs nebrauksim, pastrādāsim pie citām niansēm pirms pasaules čempionāta."

Otrais brauciens perfekts izdevās ne vien Martinam, bet arī Tomasam, kuram izdevās startu arī iestumt par 0,1 sekundi ātrāk nekā pirmajā. Martinam vēlreiz izdevās uzrādīt jaunu trases rekordu, šoreiz viņš startā par 0,01 sekundi atpalika no Tretjakovu, bet divu ieskrējienu summā mūsējam pat starts labāks. Finišā Tretjakovs summā tika apsteigts par 0,75 sekundēm, Tomass - par 1,35 sekundēm. Līdz ar to pirmais trijnieks gluži tāds pats, kā pērnajā sezonā Īglsā. Dainis Dukurs: "Izdevās pēc pirmā brauciena finiša nedaudz nokaitināt Tomasu un lūk arī rezultāts, starts daudz labāks un brauciens arī. Martinam vispār izdevās perfekts brauciens!" Pats uzvarētājs arī bija priecīgs: "Izdevās labi nostartēt, par trīskāršo trofeju gan vēl nedomāju, tad jau vēl ir jāuzvar Sočos, paldies visiem atbalstītājiem."

Sanktmoricā sāksies pasaules čempionāts, skeletonistu starts būs februāra pirmajās dienās, tiešraides LTV 7.


Informācija no bobslejs.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Jolanta Borīte
- 2013-01-21 09:45

LEPOJAMIES AR SAVĒJO SASNIEGUMIEM !!!
9.martā Ziemas festivāla ietvaros Bobsleja trasē Ledus trašu zvaigznes un karaļi. Autogrāfi un foto ar čempioniem.

Pasākumi