×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-01-21
“SEB Sigulda” tautas slēpojums – aizrauj!

Par spīti lielajam salam vairāk kā 200 slēpotājiem netraucēja ierasties uz tradicionālo tautas slēpojumu "SEB Sigulda". Kaut no rīta bija stindzinošs aukstums, toties pusdienlaikā, kad tika dots starta šāviens, gaisa temperatūra jau bija padsmit grādi. Sacensību rīkotājiem bija izdevies izveidot esošajiem laika apstākļiem atbilstošu trasi.

Tradicionāli uz starta tiek aicināti arī paši mazākie slēpot gribētāji, kuri veica 1km distanci. Pieaugušajiem bija iespēja izvēlēties startēt trīs dažāda garuma distancēs - 9km, 18km un 27km.

Elitas grupā spraigā cīņā uzvarēja Pāvels Ribokovs (1:12:04.07) aiz sevis atstājot siguldieti Tomu Veitu (1:12:04.58). Trešais finišēja Kaspars Stupelis (1:12:20.01). Savukārt 18km distancē asa cīņa visu distanci līdz pat finiša līnijai bija starp A2 komandas slēpotājiem. Par nepilnu sekundi uzvaru “izrāva” Kristaps Lībietis (47:07.00) otrais Matīss Valdbergs (47:07.64), trešais Viesturs Eglītis (47:11.58). Sievu konkurencē S21 grupā ātrākā bija Inese Kokoreviča (1:05:57.95) otrā Aiva Freiberga (1:16:46.91), trešā Laura Indrāne (1:17:38.01). Pilni rezultāti apskatāmi www.ba2.lv.

Katrs dalībnieks reģistrējoties saņēma Axa enerģijas batoniņu un Siguldas minerālūdeni. Distancē starpfinišos dalībnieki tika cienāti ar Maiznīcas Floras spēcinošo rupjmaizi un garšīgajiem cepumiem. Savukārt pēc finiša, dalībnieki tika cienāti ar Axa auzu pārslu putru, Picwick ziemas tēju un Merrild kafiju. Gaidot rezultātus, dalībnieki sildījās pie ugunskura baudot labsajūtu atrodoties mežā.

Pateicoties Siguldas novada pašvaldības atbalstam, slēpojuma grupu uzvarētājiem tika oriģināla dizaina speciāli kaltas medaļas. Visi 1km slēpotāji saņēma garšīgu balvu no Maiznīcas Floras un SEB dzīvības apdrošināšana dāvinās nelaimes gadījumu apdrošināšanu uz visu ziemas sezonu (20.01.2013.-31.03.2013.). Sacensību atbalstītāji - SEB, atpūtas parks Rāmkalni, Isostar, Toko, Axa, Picwick, Maiznīca Flora un Siguldas minerālūdens, bija sarūpējuši dažādas balvas grupu uzvarētājiem. Informatīvais atbalsts – TVnet, žurnāls Sports.

Tiekamies sniegotajās trasēs.

Informāciju sagatavoja:
Biedrība A2


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi