×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-01-23
Lūdz atsaukties suņa saimniekus

No Siguldas novada uz Juglas dzīvnieku patversmi atceļojis čipēts Džeka Rasela suņpuika vecumā ap 2 gadiem. Patversmes darbinieki ir pārsteigti, ka šķirnes suni jau vairākas nedēļas neviens nemeklē.

Ja īpašnieki tomēr atrodas, tie aicināti ar suņa dokumentiem ierasties patversmē, savukārt jaunu māju piedāvātājiem lūgums iepriekš izpētīt šīs šķirnes raksturīgākos niķus un stiķus, nepaļaujoties vien uz rējēja mazajiem auguma izmēriem.

Ja atpazīstat suni un varat sniegt ziņas par viņa saimniekiem, lūgums sazināties ar patversmi pa tālr.26617636.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


qwerty
- 2013-01-28 17:32

Vai čipa esamība sunim nedod iespēju noskaidrot un atrast suņa īpašnieku?

Atbilde: qwerty
Administrācija
- 2013-01-30 10:50

Labdien! Siguldas novada Pašvaldības policija informē, ka pašvaldības rīcībā nav ierīces, kas nepieciešama, lai tiku nolasīta informācija no čipa. Tāpēc atgādinām, ka Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 107.panta (Dzīvnieku slēpšana, neidentificēšana (nemarķēšana) un izvairīšanās no to uzskaites) 1.daļa paredz administratīvo atbildību par dzīvnieku slēpšanu no Pārtikas un veterinārā dienesta inspektora, dzīvnieku neidentificēšanu (nemarķēšanu) vai izvairīšanos no to uzskaites pašvaldībā. Suņu īpašniekiem Siguldas novada administratīvajā teritorijā ir jāievēro Siguldas novada 29.12.2003. saistošo noteikumu Nr.1 "Par dzīvnieku turēšanu Siguldas novadā" prasības, tajā skaitā jānodrošina, lai suņiem, neatkarīgi no tā, vai viņi ir šķirnes vai bezšķirnes dzīvnieki, atrodoties ārpus dzīvokļa vai mājas (vai mājas iežogota pagalma), būtu kaklasiksna ar tai piestiprinātu reģistrācijas žetonu. Reģistrācijas žetonu iespējams saņemt Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3, Siguldā.
Dzīvnieku patversmes speciālisti informē, ka attēlā redzamā suņa īpašnieki ir atsaukušies un suns nonācis mājās. Paldies visiem, kas iesaistījās dzīvnieka saimnieku atrašanā. Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi