×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-01-31
BK „Sigulda” cīnās ar mainīgām sekmēm

Divas spēles LBL 3. divīzijas čempionātā ir aizvadījuši BK „Sigulda” basketbolisti. Vispirms savā laukumā tika pārliecinoši uzvarēti BK „Saulkrasti”, bet dažas dienas vēlāk viesos nācās atzīt „Jēkabpils SC” pārākumu.

Aizvadītajā piektdienā BK „Sigulda” desmit cilvēku sastāvā uzveica Jāņa Laksas, leģendārā latviešu basketbolista, trenēto BK „Saulkrasti” vienību. Tā bija Klāva Bedrīša debija BK „Sigulda” galvenā trenera amatā. Klāvs šosezon, visticamāk, laukumā vairs nedosies,  bet paliks kā treneris. Līdz ar to komandas kapteiņa godā tagad ir un būs visu sezonu viņa asistents Ingars Dambergs.
Pirmajā aplī BK „Sigulda” izbraukumā Saulkrastu komandu uzvarēja pagarinājumā, šoreiz iztika bez dramatiskas galotnes. Pirmais puslaiks aizritēja līdzīgā cīņā, taču ar nelielu mājinieku pārsvaru. Veiksmīga spēle aizsardzībā un aukstasinība uzbrukumā ļāva siguldiešiem izvirzīties drošā vadībā, puslaiku noslēdzot pat ar 12 punktu pārsvaru.

Arī otrajā puslaikā siguldieši atradās drošā vadībā, kaut arī spēles gaitu nekonrolēja tik pārliecinoši, cik varētu vēlēties. Un tomēr uzvara ne brīdi netika tā pa īstam apdraudēta, ļaujot svinēt skaistu un pārliecinošu uzvaru savā laukumā pār BK „Saulkrasti”. Uzvara bija svarīga, jo vajadzēja pārtraukt piecu zaudēto spēļu sēriju, kā arī piejūras reģiona komanda atradās siguldiešiem mazliet priekšā. 89:79 – skaista uzvara savās mājās. Rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Dambergs.

Diemžēl uzvaru sēriju uzsākt siguldiešiem neizdevās, jo otrdien izbraukumā nācās atzīt „Jēkabpils SC”. Pastiprinājušies ar Matīsu Čaupjonaku no LBL, Jēkabpils komanda jau ar pirmo uzbrukumu iemantoja vadību, ko neatdeva visas spēles laikā. BK „Sigulda” uz spēli ieradās ļoti novājinātā sastāvā, turklāt dažam labam bija arī nopietnas veselības likstas. Otrajā puslaikā, aktīvi presingojot, siguldieši bija ļoti tuvu spēles gaitas laušanai, taču, spēlējot bez maiņām, spēki beidzās ātrāk nekā spēle. Beigās zaudējums 74:55.

Nākamo spēli siguldieši aizvadīs savu skatītāju priekšā, kad 8. februārī uzņems ciemiņus no Rūjienas. Sekojiet līdzi kluba gaitām tviterī:  twitter.com/bksigulda. Arī kluba mājas lapa ir izstrādes stadijā.


Informāciju sagatavoja:
Raimonds Rudzāts
BK „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi