×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-02-01
Šajās brīvdienās notiks otrais posms Latvijas kausa izcīņā kalnu slēpošanā

Šajā nedēļas nogalē, 2. un 3.februārī, Siguldā, Kordes trasē notiks Latvijas kausa otrais posms kalnu slēpošanā, kurā sportisti sacentīsies ierastajās trīs disciplīnās – supergigantā, milzu slalomā un slalomā.

Sestdien dalībnieku reģistrācija no plkst.8.00, plkst.9.30 un 12.15 sacentīsies jaunieši, bet plkst.16.00 un 18.15 paredzēti pirmie starti junioru, elites un meistaru klases braucējiem. Svētdien, otrajā sacensību dienā reģistrācija no plkst.8.00, plkst.9.40 startēs jaunieši, bet plkst.14.30 starts junioru, meistaru un elites klasēm.

Pirmais posms Latvijas Slēpošanas savienības organizētajā kalnu slēpošanā norisinājās 18. un 19.janvārī, Siguldas Pilsētas trasē, kur visiem sportistiem bija iespēja pārbaudīt savus spēkus un pozīcijas šajās sacensībās. Dalībnieki Latvijas kausa sacensībās kalnu slēpošanā tiek iedalīti grupās: Jaunieši - U16 (1997/1998. g. dz.), U14 (1999/2000. g. dz.), U12 (2001/2002. g. dz.), pieaugušie - Elite E (1996.g.dz. un vecāki), juniori J (1992. - 1996.g.dz.) un meistari M (1978. g. dz. un vecāki).

Pieteikums par dalību sacensībās jāiesniedz Latvijas slēpošanas savienības (LSS) mājas lapā ne vēlāk kā 24 stundas pirms sacensībām. Pieteikumu iesniedz sportists, klubs vai kluba atbildīgā persona, kura pārstāv konkrēto sportistu. Vairāk informācijas par sacensību norisi un reģistrāciju www.infoski.lv

Visi sportisti tiek apbalvoti attiecīgi pēc rezultātiem un sniegumiem. Ar kausiem un diplomiem tiek apbalvoti pirmo trīs vietu ieguvēji, ar diplomiem tiek apbalvoti 4., 5., un 6.vietas ieguvēji.

Sacensību programma.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi