×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-02-04
Siguldiešu badmintonistiem labi panākumi Latvijas čempionātā

Ar pārliecinošu Siguldas badmintona kluba / Siguldas Sporta skolas spēlētāju pārākumu noslēdzies 50.Latvijas čempionāts badmintonā.

Par valsts absolūto čempionu, uzvarot visās trīs spēļu kategorijās, kļuva Kārlis Vidass. Vienspēļu finālā viņš ar 2-0 (21-18, 21-17) pieveica kluba biedru Gunti Lavrinoviču. Ceturtajā vietā ierindojās Artūrs Akmens. Vēl labāko sešpadsmitniekā iekļuva Didzis Gureckis (10.vieta), Aigars Bedrītis (12.), Pauls Gureckis (13.), Teodors Kerimovs (16.) un Kristaps Jānis Gulbis (15.).

Apvienojoties pārī, K.Vidass un G.Lavrinovičs pieveica visus pretiniekus un izcīnīja zelta godalgas dubultspēlēs vīriešiem. Spēlē par trešo vietu Artūrs Akmens kopā ar valmierieti Ojāru Koziņecu pieveica jaunos Teodoru Kerimovu un Kristapu Jāni Gulbi, kuri visiem par pārsteigumu iekļuva labāko četriniekā. Aigars Bedrītis un Didzis Gureckis palika devītajā vietā.

Jauktajās dubultspēlēs finālā tikās divi Siguldas pāri Kārlis Vidass, Monika Radovska un Guntis Lavrinovičs, Jekaterina Romanova. Divos setos pārāki bija K.Vidss un M.Radovska. Lielisku spēli parādīja un labāko astotniekā (7.vieta) iekļuva jauniešu pāris T.Kerimovs un Liāna Lenceviča. D.Gureckis un Diāna Lenceviča palika 14.vietā.

Sieviešu vienspēlēs Jekaterinai Romanovai bronzas godalga. Viņa spēlē par trešo vietu ar 2-0 (21-19, 21-19) pieveica kluba biedreni Moniku Radovsku. Citām SBK/SSS spēlētājām šajā spēļu kategorijā šādas vietas – Anita Švalbe 6., L.Lenceviča 11., Līva Pūka 12., D.Lenceviča 15. vieta. J.Romanovai un M.Radovskai sudraba medaļas dubultspēlēs sievietēm, A.Švalbei kopā ar rīdzinieci Inesi Preinbergu bronza. D.Lenceviča un L.Lenceviča palika sestajā vietā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi