×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-02-18
Pasažieru ērtībām dīzeļvilcienu vagonus aprīko ar īpašiem, paplašinātiem pakāpieniem

Rūpējoties par pasažieru ērtībām, AS „Pasažieru vilciens” (PV) uzsākusi dīzeļvilcienu vagonu aprīkošanu ar īpašiem, paplašinātiem pakāpieniem, kas ļauj ērtāk iekāpt un izkāpt no vilciena.

Šāds lēmums pieņemts, jo pērnā gada nogalē Siguldā tika uzsākts veidot jauna tipa paaugstinātos peronus, kuri atšķiras no pārējiem peroniem Latvijā gan augstuma, gan platuma ziņā. Rezultātā pasažieriem ir jāpārvar mazāks pakāpienu skaits, savukārt palielinājās attālums starp peronu un vilciena pakāpieniem.

Lai novērstu neērtības, PV visus dīzeļvilcienu vagonus aprīkos ar papildus pakāpienu, kurš ir platāks un nosedz attālumu starp peronu un vilcienu. Pašlaik jau aprīkoti 43 no ekspluatācijā esošajiem 57 vagoniem, pakāpeniski notiek pārējo vagonu aprīkošana. Organizējot vilcienu reisus, dots uzdevums Valgas virzienā (tai skaitā uz Siguldu, Cēsīm, Valmieru) pēc iespējas plānot kustību tiem sastāviem, kuriem jau ir paplašinātie pakāpieni.

Visu vagonu aprīkošanu plānots pabeigt līdz marta beigām.

   
Informāciju sagatavoja:
Jana Priedniece
AS „Pasažieru vilciens”
sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr. 67233049, 29531831
E-pasts: jana.priedniece@pv.ldz.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Laurinjsh
- 2013-02-19 11:01

Super! Priecīgas ziņas!!!

Pasākumi