×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 17. aprīlis
Šodien sveicam: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-02-19
Noslēgusies jauno kamaniņu braucēju starptautiskā sacensību sezona

Ar sacensībām Vācijas pilsētā Vinterbergā ir noslēgusies 2012./2013. gada starptautisko sacensību sezona kamaniņu sportā Latvijas junioru un jauniešu komandai, kuras sastāvā startēja vairāki siguldieši. Šajā sezonā pavisam notika seši pasaules kausa posmi, mūsu sportisti piedalījās piecos no tiem, kā arī startēja Pasaules un Eiropas čempionātos.

Apskatot rezultātus visas sezonas garumā, labu sniegumu atsevišķās sacensībās parādīja juniori Kristens Rozītis un Artūrs Dārznieks, vairākkārt iekļūstot labāko sešiniekā pasaulē, startējot gan individuālajās sacensībās, gan komandu stafetē. Kristens Rozītis pirmajā pasaules kausa posmā, kas norisinājās Lillehammer (Norvēģija) izcīnīja augsto 3. vietu, Atrūrs Dārznieks - 5. vietu, Winterbergā (Vācija) Kristens – 6. vietā. Pasaules čempionātā junioriem, kas norisinājās Park City (ASV) Kristens Rozītis ieguva 7. vietu. Rihardam Lozberam, kas veiksmīgi šajā sezonā iemēģināja spēkus arī pieaugušo konkurencē, junioru konkurencē iekļūt labāko desmitniekā šogad neizdevās. Jāsaka, ka puišiem šosezon nedaudz pietrūka veiksme  un stabilitāte, kas pāris reizes noteikti, liedza kāpt uz goda pjedestāla.

Ulla Zirne, pirmo gadu startējot junioru konkurencē, ir iekļāvusi sevi to junioru sarakstā, ar ko konkurentēm vajadzēja rēķināties jau šajā sezonā un noteikti vajadzēs rēķināties arī turpmāk. Par to liecina iegūtās vietas – 10.,8.,6.,4. vieta un Winterbergā, startējot jauniešu konkurencē, goda pjedestāls – 3. vieta. Labi rezultāti tika uzrādīti arī komandu stafetē, palīdzot komandai iekļūt pat labāko četriniekā pasaulē. Ullai sacensību sezona vēl nav galā, jo ar Latvijas  izlases kamaniņu braucējiem 18. februārī viņa devās uz Sočiem, lai piedalītos pasaules kausa sacensībās olimpiskajā trasē.

Pēdējos trijos pasaules kausa posmos – Oberhoff (Vācija), Igls (Austrija), Winterberga (Vācija) jauniešu konkurencē startēja arī siguldieši Ralfs Bērziņš un Andis Andrejonoks, kuri, neskatoties uz nelielo braukšanas pieredzi svešās trasēs, izcīnīja pat 5. un 6. vietu divvietīgām ekipāžām.

Novēlēsim sportistiem izturību sagatavošanās procesā nākošajai sezonai, lai izdodas sasniegt augstus rezultātus. Kā arī turpinam turēt īķšus un atbalstīt tos, kuri Sočos, it īpaši siguldiešus  - Ullu Zirni, Andri un Juri Šicus, Ināru Kivlenieku un Kristapu Mauriņu.

Klātienē Latvijas kamaniņu braucēju sniegumu varēsiet vērot Latvijas čempionātā, kas notiks 9. martā Siguldas kamaniņu un bobsleja trasē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi