×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-02-28
BK „Sigulda” kārtējā spēle savā laukumā

Jau šo piektdien BK „Sigulda” aizvadīs savu kārtējo mājas spēli, kad savā laukumā uzņems ciemiņus no Rīgas – „Pārdaugava 95/LU”. Pazīstamā LBL trenera Artūra Visocka – Rubeņa puiši uz Siguldu nebrauc pēc zaudējuma.

Šobrīd BK „Sigulda” izmisīgi turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Par nelaimi siguldiešiem, negaidītus rezultātus pēdējās spēlēs ir sasnieguši tiešie konkurenti BK „Saulkrasti”, kas ir uzvarējuši gan „OC Limbaži”, gan SK „Carnikava” – divas komandas, kurām siguldieši otrajā aplī zaudēja. Līdz ar to tieši piejūras reģiona komanda ir pakāpusies uz 6.vietu turnīra tabulā, BK „Siguldu” vismaz uz brīdi nostumjot par pozīciju zemāk.

Spēle pret „Pārdaugava 95/LU” būs ļoti svarīga, gluži tāpat kā pārējās trīs spēles, kas vēl regulārajā čempionātā ir atlikušas. Pirmajā aplī siguldieši pārliecinoši triumfēja izbraukumā, kaut gan naivi būtu domāt, ka viesi uz Siguldu brauc pēc vēl vienas sagrāves. BK „Sigulda” nākamajās divās spēlēs nāksies iztikt bez sava rezultatīvākā spēlētaja Artūra Melnieka, kurš ir devies uz Spāniju, taču būs atpakaļ uz pēdējām divām regulārā čempionāta spēlēm. Tāpat zem jautājuma zīmes ir Artūra Lielpētera dalība spēlē, kuram veselības likstas.

Viesi noteikti spēlēs aktīvi, izmantojot trenētības priekšrocības, jo paralēli šī komanda spēlē arī Latvijas jaunatnes čempionātā un trenējas katru dienu. Ņemot vērā to, ka šajā vecumā jaunieši, regulāri trenējoties, mēdz progresēt ļoti strauji, kas zina, ko pa īstam var sagaidīt no gaidāmajiem pretiniekiem. Viesu komandā sezonas rezultatīvākais spēlētājs ir 29.numurs Mārcis Lapāns, kurš vidēji spēlē gūst 14,7 punktus.

Piektdien interesanta spēle norisināsies arī Rūjienā, kur vietējā komanda uzņems „Jūrmalu/JSS”. Abas šīs komandas min uz papēžiem BK „Sigulda”, cīnoties par vietu izslēgšanas spēlēs un vietu sadalījumu starp labākajām astoņām komandām. Pie kluba jaunumiem jāmin ir arī pieredzējuša sporta fotogrāfa/žurnālista piesaiste. Žurnāla „Sports” pārstāvis Renārs Buivids ķers fotomirkļus jau piektdien, kā arī visās atlikušajās mājas spēles šosezon. Tāpat arī jau nākamnedēļ varētu sākt funkcionēt BK „Sigulda” oficiālā mājas lapa. Tātad tiekamies piektdien plkst.19.30 Siguldas Sporta skolas zālē. Lielais basketbols vēl joprojām ir Siguldā, turklāt pavasara trakuma – izslēgšanas spēļu – gaidās.


Informāciju sagatavoja:
Raimonds Rudzāts
BK „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi