×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-03-05
Vieglatlētu sasniegumi ziemas sezonas izskaņā

Marta sākumā notika vieglatlētikas sacensības Rīgas un Limbažu vieglatlētikas sporta manēžās, kurās piedalījās Siguldas Sporta skolas vieglatlēti. Sporta skolas „Arkādija” atklātajās sacensībās vidējā un vecākajā grupā siguldieši izcīnīja vairākas godalgotās vietas - Edgars Daugulis  un Adrija Pelēce, uzrādot  personiskos rezultātus attiecīgi  1000m un 300m /3.02.03 un 48.22/  distancēs,  izcīnīja bronzas medaļas, bet Elīna Zvilna 1000m ierindojās otrajā vietā. Ar labiem rezultatīvajiem rādītājiem startēja sprinteris Artis Rušiņš /60m – 7.84/, desmitā vieta, Kristapam Bruneram 1000m distancē izcīnīta sestā vieta, Amanda Stukāne tāllēkšanā ierindojās septītajā vietā un Nauris Juris Deksnis 300m, veicot 43.55 sekundēs, desmitais. 

Limbažu pilsētas meistarsacīkstēs vieglatlētikā telpās vidējā vecuma grupā startēja seši sporta skolas audzēkņi. Kristaps Bruners, finišā nedaudz piekāpjoties pirmajai vietai, izcīnīja sudraba medaļu 800m distancē, ar personīgo rezultātu 2.26.6 sekundes. Adrija Pelēce un Ģirts Stankevičs 200m distancē izcīnīja bronzas medaļas, savukārt Elīna Zvilna un Viesturs Veits 800 m distancē ierindojās trešajā vietā.

Vieglatlētikas vasaras sezonas ieskaņā labs panākums siguldietim Ričardam Griezītim. Latvijas ziemas čempionātā šķēpa mešanā izcīnīta pirmā vieta jauniešu konkurencē, uzrādītais rezultāts 57.31.

 Novēlēsim veiksmi Ričardam jaunajā sezonā, kurā notiek nopietna gatavošanās 12. Eiropas jaunatnes Olimpiādei,  kas risināsies Nīderlandē, un 8. pasaules jauniešu čempionātam Ukrainā.
 
Informāciju sagatavoja:
Vieglatlētikas trenere
Aina Ziediņa

                                                                                                                                                                    


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi