×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-03-19
Sadalītas Jauniešu gada balvas 2012

Piektdienas vakarā Siguldas novada Mākslu skolā „Baltais Flīģelis” koncertzālē aizvadīts pasākums „Siguldas Jauniešu gada balva 2012”, kas norisinājās jau trešo reizi.

Šogad tika izvirzītas deviņas nominācijas – „Populārākā jauniešu brīvā laika pavadīšanas vieta Siguldas novadā”, balsojumā visvairāk balsis ieguva Skeitparks. Nominācijā „Omulīgākā Siguldas novada ēstuve” balvu saņēma konditoreja – kulinārija „Eklers”, „Iemīļotākais veikals jauniešiem Siguldas novadā” pēc rezultātu apkopošanas 2012.gada balvu ieguva veikals „Elvi”.

„Sportiskākā jaunieša titulu Siguldas novadā” saņēma kamaniņu braucējs Riks Kristens Rozītis. Nominācijā „2012.gada notikums Siguldas novadā” tika godāts restaurētās Siguldas dzelzceļa stacijas ēka un "Laimas" pulksteņa atklāšanas vērienīgais pasākums, kuru režisēja Siguldas novada Kultūras centra režisore Ilze Jakubovska.. Nominācijā „Iecienītākais mūziķis/grupa Siguldas novadā” balvu saņēma Artūrs Breģis, kurš publikai uzstājas zem nika Grafomāns. Nominācijai „Talantīgākais jaunietis – mākslinieks” tika nominēti jaunieši, kas nodarbojas ar dažāda veida interesēm kā, piemēram, mākslu, zinātni, sportu, un balvu ieguva Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.klases skolnieks Valdis Tjuševs.

Aptaujas laikā nominācijā „Sakarīgākais skolotājs, direktors, treneris Siguldas novadā” piedalījās visas piecas novada skolas un katrā izvirzījās savs skolotājs: no Siguldas Valsts ģimnāzijas balvu ieguva Kristīne Ķīsele, no Siguldas pilsētas vidusskolas Agris Lelis, no Siguldas 1.pamatskolas un Mores pamatskolas balvas tika skolas direktoriem Valteram Mačam un Gundegai Pētersonei, no Allažu pamatskolas visvairāk balsis aptaujā ieguva Inguna Kalviša. Kā novada skolotājs balvu saņēma Alfons Saušs, jo anketu apkopošanas rezultātā, par skolotāju tika balsots visvairāk, un viņš tika minēts vairākās novada skolās kā sakarīgākais skolotājs. Priecājamies par Reini Januli, kurš saņēma balvu kā „Siguldas novada jauniešu lepnums 2012”.

Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis”paldies saka pasākuma režisorēm ekonomikas un kultūras studentēm Lailai Priedītei un Elīzai Gribei, Siguldas ielu vingrotājiem, JV Clubs dejotājiem, Laikmetīgo deju dejotājiem, Jānim Zalcmanim un Laumai, Signei Nuķei, Saksafonu kvartetam, Muay–Thai cīņas mākslas sportistiem, kā arī visiem tiem, kas pasākuma laikā palika aizkadrā. Kā arī lielo paldies sakām Mākslu skolai „Baltais Flīģelis” un klubam „Kaķis”.

Pasākuma fotogalerija.

Informāciju sagatavoja:
Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis”


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi