×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-03-25
Sākusies pieteikšanās SEB MTB maratonam

No 18. marta Igo Japiņa aģentūra ir uzsākusi reģistrāciju SEB MTB maratonam - tautā populārākajam riteņbraukšanas seriālam, kas vienlaicīgi ir arī lielākās kalnu divriteņu sacensības valstī. Jaunā SEB MTB maratona sezona sāksies 28. aprīlī ar posmu Cēsis – Valmiera. 16.jūnijā maratona 3.posms norisināsies Siguldā.

SEB MTB maratons ir populārākais kalnu divriteņu seriāls Latvijā. Pagājušajā gadā SEB MTB maratona posmos vidēji startēja vairāk nekā 2200 dalībnieku ne vien no Latvijas, bet arī Igaunijas, Lietuvas, Baltkrievijas un citām valstīm.

Šogad populārajā sacensību seriālā paredzēti seši posmi:
1.posms: 28.04.2013. Cēsis – Valmiera;
2.posms: 12.05.2013. Smiltene;
3.posms: 16.06.2013. Sigulda;
4.posms: 14.07.2013. Vietalva;
5.posms: 04.08.2013. Cēsis;
6.posms: 22.09.2013. Tukums.

Ikviens aktīvās atpūtas cienītājs var izaicināt sevi vairākās distancēs - Skandi Motors (60 – 75 km) un Virši –A  (40 – 50 km) distancēs, kā arī Mammadaba veselības braucienā (25 – 40 km). Bērni, kuriem dalība maratonu distancēs vēl tikai priekšā, aicināti piedalīties aizraujošajā Gutta bērnu braucienā (400 – 1000 m).

Skandi Motors distance ir izvietota šķēršļotā apvidū un piemērota riteņbraucējiem, kuri trenējas vairākas reizes nedēļā. Tajā ietilpst zemes, meža ceļi un dažādu veidu takas, kā arī ūdens šķēršļi. Skandi Motors distancē aicināti arī startēt tie, kuri jau vairākas sezonas sekmīgi startē tautas klasē.

Virši –A tautas distance ieteicama tiem, kuriem kalnu riteņbraukšana ir hobijs un lielisks aktīvās atpūtas veids pēc skolas vai darba.

Tikmēr visi tie, kuri vēlas nesteidzīgi izbaudīt dabas skatus un baudīt atpūtu svaigā gaisā, tiek aicināti pieteikties Mammadaba veselības braucienam bez laika kontroles.

Arvien populārākas Skandi Motors un Virši –A distancēs kļūst arī komandu sacensības, kurās aicinātas piedalīties gan uzņēmumu komandas, gan arī domubiedru izveidotas vienības. Komandas (dalībnieku skaits līdz 12 cilvēkiem) visai sezonai jāpiesaka līdz 24. aprīlim.

Gan komandām, gan arī individuāli startējošiem dalībniekiem ir iespēja pieteikties visiem sešiem posmiem, saņemot 20%. Bet visiem SEB bankas klientiem, piesakoties visai sezonai un līdz 24. aprīlim veicot apmaksu SEB bankas internetbankā ibanka.lv, saņems 50 procentu atlaidi.

Pieteikšanās sacensībām un sīkāka informācija pieejama mājas lapā www.velo.lv, kā arī Veloserviss veikalos.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi