×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-04-02
Sadalītas vietas Lieldienu volejbola sacensībās

Kā jau tradicionāli katru gadu Otrajās Lieldienās notieka Siguldas novada atklātais turnīs volejbolā, šīs sacensības noris Siguldas novada 2013.gada Sporta spēļu ietvaros.

Šogad Siguldas 1.pamatskolas sporta zālē pulcējās 50 dalībnieki. Uz vietas tika izveidotas, līdzvērtīgas deviņas komandas. Divās apakšgrupās komandas izspēlēja pēc apļa sistēmas. No katras apakšgrupas tālāk tika divas komandas, kas spēlēja pusfinālos. A apgakšgrupā uzvarēja Oskara Buivida komanda (Edvards Egle, Kārlis Švalbe, Arvis Boženkovs, Miks Ozols, Linda Putniņa), otrie – Ģirta Zīles komanda (Jānis Zemlītis, Jānis Lapsiņš, Daumants Lācis, Gumta Blūmiņa, Anete Plūme), B apakšgrupā uzvarēja Lotāra Auziņa komanda (Krišjānis Veinbergs, Dāvis Mintiks, Arta Stelpe, Liene Libere), otrie – Jāņa Butevica komanda (Māris Kligins, Gatis Juhņēvičs, Matīss Lūkins, Sabīne Bičkova).

Pusfinālu uzvarētji Jāņa Butevica un Lotāra Auziņa komandas spēlēja par 1.vietu, pusfinālu zaudētāji Oskara Buivida un Ģirta Zīles komandas spēlēja par 3.vietu. Spēles par vietām norisinājās paralēli uz abiem laukumiem, skatītājiem bija grūti sadalīt savu uzmanību, jo abas spēles bija saistošas, līdzvērtīgas un emocijām bagātas.

1.vieta – Jāņa Butevica komanda.
2.vieta – Lotāra Auziņa komanda.
3.vieta – Ģirta Zīles komanda.
4.vieta – Oskara Buivida komanda.

Lieldienas šogad bija volejbola krāsās:
•    30.martā Siguldas novada sieviešu volejbola komanda izcīnīja Naukšēnu kausu, komandas sastāvs – Karīna Putniņa, Arta Stelpe, Mairita Bičkovska, Zane Berdinska, Inga Miglāne, Ilvija Zariņa.
•    31.martā – Siguldas sniega volejbols, pirmo reizi notika Siguldā un tuvākajā apkārtnē, galvenie organizatori – Artūrs Akmens un Oskars Buivids. Liels viņiem paldies par uzdrīkstēšanos un apņēmību!!!
•    1.aprīlī – tradicionālais Lieldienu volejbola turnīrs.

Informāciju sagatavoja:
Karīna Putniņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi