×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-04-02
Latvijas juniori spēlē badmintonu Eiropā

Latvijas junioru izlase piedalījās Eiropas jaukto komandu čempionātā Turcijas pilsētā Ankarā. Komandas sastāvā startēja Ieva Eglīte, Jekaterina Romanova, Teodors Kerimovs, Kristaps Jānis Gulbis (visi Siguldas BK/SSS) un Rīgas SP pārstāvji Reinis Krauklis, Niks Podosinoviks. Treneris Ainārs Gureckis.

Pirmajās spēlēs Latvijas izlase ar 0-5 piekāpās Slovākijas, Nīderlandes un Čehijas komandām, kuras bija labi nokomplektētas ar stabiliem vienspēļu un dubultspēļu spēlētājiem, kuri vēlāk individuālajā turnīrā iekļuva labāko spēlētāju skaitā.

Nīderlandes komanda noslēgumā ierindojās trešajā vietā. Jāpiebilst, ka visi Latvijas izlases spēlētāji, izņemot R.Kraukli, ir vecuma grupas U-17 dalībnieki un viņiem vēl pašlaik grūti spēkoties ar labākajiem Eiropas U-19 vecuma grupas spēlētājiem.
   
Pēdējā turnīra spēlē Latvijas izlase ar 2-3 piekāpās arī Izraēlas komandai. Divus panākumus pret Izraēlas badmintonistiem Latvijas komanda guva spēlēs ar siguldietes Jekaterinas Romanovas piedalīšanos. Vienspēļu mačā viņa ar 15:21, 22:20, 21:11 pārspēja Danu Kugelu, bet dubultspēļu mačā kopā ar Ievu Eglīti uzvarēja Danu Kugelu un Janu Molodezki 22:20, 8:21, 21:18.   

Sacensību rezultātu tabulas.
   

Informāciju sagatavoja:
Ainārs Gureckis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi