×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-04-17
Atsāksies remontdarbi uz dzelzceļa perona; mainīta iekāpšanas/izkāpšanas kārtība

AS „Pasažieru vilciens” informē, ka, atgriežoties pavasarīgiem laikapstākļiem, tiks atsākti remontdarbi uz perona pie Siguldas dzelzceļa stacijas, kas turpināsies vairākus mēnešus.

No 17.aprīļa pasažieru vilcienu kustība Siguldas dzelzceļa stacijā notiks pa 2. un 4.ceļu, bet pasažieru iekāpšana/izkāpšana notiks uz jauno paaugstināto salu platformu (peronu). Pasažieri vilcienā varēs iekāpt un izkāpt pa dīzeļvilcienu pirmā, otrā un trešā vagona visām durvīm un ceturtā vagona pirmajām durvīm (vilciena kustības virzienā).

Pirms pienākšanas Siguldas stacijā, ikvienā vilcienā konduktori brīdinās pasažierus par šo kārtību un nodrošinās, lai cilvēki nedotos uz ceturtā vagona pēdējām durvīm. Šīs durvis Siguldas stacijā netiks atvērtas. Ja vilciena sastāvā būs vairāk par četriem vagoniem (īpašos gadījumos), arī visos pārējos vagonos pasažieri tiks brīdināti un laicīgi aicināti pāriet uz vagoniem, kuru durvis Siguldas stacijā tiks atvērtas.

AS „Pasažieru vilciens” cer, ka jauno kārtību pasažieri ātri iegaumēs un tā nesagādās neērtības.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


skaidrite
- 2013-04-22 10:17

paldies "PV" par uzlabojumiem. kā pilsēta šai sakarā plāno nodrošināt iedzīvotāju nokļūšanu uz staciju no Gāles ielas gājēju pārejas pār dzelzceļu?

Atbilde: skaidrite
Administrācija
- 2013-04-22 19:31

Labdien! Siguldas novada pašvaldības galvenā arhitekte informē, ka detālplānojumā teritorijai starp Ausekļa ielas un Rūdolfa Blaumaņa ielas dzelzceļa pārbrauktuvēm ir paredzēta gājēju plūsma caur šo kvartālu virzienā no Krišjāņa Valdemāra ielas un Gāles ielas (pārejas) uz dzelzceļa staciju. Konkrēts celiņu tīkls tiks projektēts, izstrādājot būvniecības tehnisko projektu. Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Atbilde: skaidrite
skaidrite
- 2013-05-10 19:07

jā bet ko arhitekte ieteiktu darīt turpmākos 4 gadus līdz 2017.gadam, kamēr plānots pabeigt šo būvniecību? Kā zināms tad tikai 25% iedzīvotāju strādā novadā, cilvēkiem ik dienu 2x jādodas uz/no vilciena. pirms kaut ko nojaut vajag padomāt tālredzīgi par iedzīvotāju ikdienu.

Pasākumi