×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-04-25
Siguldas badmintonistu panākumi Polijā

Polijas pilsētā Zamoščā risinājās tradicionālais badmintona turnīrs jauniešiem, kurā startēja vairāk nekā 275 dalībnieki no Baltkrievijas, Latvijas, Polijas, Slovākijas un Ukrainas.

Divas zelta medaļas savā īpašumā ieguva Gints Bērziņš, kurš pārliecinoši bija labākais vienspēlēs zēniem un kopā ar Amandu Azarovu jauktajās dubultspēlēs vecuma grupā U-11 „A”. Amandai trešā vieta vienspēlēs.

U-11 „B” grupā divas pirmās vietas Artai Priedniecei, kura uzvarēja meiteņu vienspēļu kategorijā un pārī ar Polijas pārstāvi Jakubu Smolaku jauktajās dubultspēlēs.

Vecuma grupā U-13 „A” sudraba medaļa jauktajās dubultspēlēs Ardim Danielam Bedrītim un Liānai Lencēvičai. Ardim sudrabs vienspēlēs, Liāna trešajā vietā meiteņu vienspēlēs.

Rūta Aizupiete uzvarēja meiteņu vienspēļu kategorijā un kopā ar Luīzi Gulbi arī dubultspēlēs vecuma grupā U-13 „B”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi