×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-04-30
Notiks „Brigādes” radošā darbnīca par Siguldas pils kompleksa attīstību

Līdz 20.maijam novada iedzīvotāji ir aicināti iesniegt pieteikumus programmas „Brigāde” radošās uzņēmējdarbības konkursam, ko organizē Laikmetīgās mākslas centrs (LMC) sadarbībā ar Sorosa fondu – Latvija (SFL) un Siguldas novada Domi. Konkursā finansiālu atbalstu līdz Ls 2500 apmērā saņems līdz četriem uzvarētājiem, kuru projekta ideja balstīta mākslā un kultūrā, atbilst sociālas un ilgtspējīgas uzņēmējdarbības pamatprincipiem, kā arī atrodas Siguldas pils kompleksā.

Ceturtdien, 2.maijā plkst.10.00 Siguldas Jaunajā pilī norisināsies radošā darbnīca, kurā klātesošie varēs iegūt informāciju par programmu „Brigāde” un konkursa noteikumiem.

Darbnīcas dienaskārtība:

10:00

Radoša uzņēmējdarbība Siguldā

Jolanta Borīte un Laura Konstante /Siguldas novada Dome/

10:10

Programma „Brigāde”

Zane Dātava, Elza Zīda /Laikmetīgās mākslas centrs/

10:20

Programmas „Brigāde” konkurss Siguldā

Laura Konstante /Siguldas novada Dome/

10:30

Meistarklase.

Mārcis Rubenis /Idejutalka.lv, Birojnīca/ - viens no tikšanās un darba telpas „Birojnīca” idejas autoriem un izveidotājiem, kā arī uzņēmumos, pašvaldībās un konferencēs vada ideju TALKAS un seminārus par radošumu.

13:00

Siguldas pils kompleksa attīstības stratēģija

Rihards Funts un Liene Kuplā /Rijada/ – Siguldas pils kompleksa attīstības stratēģijas prezentācija un diskusija par piemērotāko vietu izvēli konkrētām aktivitātēm, kā arī pārējiem stratēģijā izskatītajiem jautājumiem.

 
Dalība darbnīcā – bezmaksas, iepriekš piesakoties, rakstot e-pastu līdz 1.maijam uz laura.konstante@sigulda.lv. Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, kontaktinformācija (telefona numurs vai e-pasts).

Programmas „Brigāde” mērķis ir atbalstīt radošu, ilgtspējīgu uzņēmējdarbību, kas balstīta mākslā un kultūrā, risina sociālos jautājumus un uzlabo vietējo kopienu dzīves kvalitāti. Programmas konkurss Siguldas novadā norisinās pirmo reizi. Februārī noslēdzās konkurss Rīgā, kur no 92 projektiem finansiālu atbalstu sava radošā uzņēmumu izveidošanai un attīstīšanai saņēma 14 iniciatīvas. Tuvākajos mēnešos ar konkursā iegūto finansiālo „atspērienu” palīdzību durvis galvaspilsētā vērs jaunas apģērbu un mēbeļu darbnīcas, mūzikas ierakstu studija, daudznacionāla virtuve, fotodarbnīca, capoeira deju studija un citi oriģināli uzņēmumi. Siguldā iesniegto projektu atlase norisināsies divās kārtās – iesniegtās idejas vispirms vērtēs pašvaldības izveidota žūrija, savukārt otrajā kārtā norisināsies intervijas ar projektu autoriem, kurās piedalīsies arī eksperti no Rīgas. Konkursa nolikums un idejas pieteikuma anketa.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi