×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-05-02
Vecākus aicina uz tikšanos Siguldas 1.pamatskolā

Trešdien, 15.maijā, plkst.18.00 uz tikšanos Siguldas 1.pamatskolā tiek aicināti tie vecāki, kuru bērni nākamajā, 2013./2014., mācību gadā sāks mācīties 1.klasē.

Vecāki varēs tikties ar audzinātājiem, kā arī pārrunāt problēmas, saistītas ar mācību gaitu uzsākšanu. Tāpat, ja vecāki vēl nav pieteikuši bērnu pirmajā klasē, būs iespēja to izdarīt – tādā gadījumā jāņem līdzi bērna dzimšanas apliecība.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


vineta podniece
- 2013-05-04 14:30

Labdien. Vai ar vecākiem sazināsies arī pa telefonu par šo sapulci?

Atbilde: vineta podniece
Administrācija
- 2013-05-07 12:25

Siguldas 1.pamatskolas direktors Valters Mačs informē, ka 2.maijā vecākiem, kuri savā iesniegumā bija norādījuši e-pasta adresi, izsūtījām informāciju par sanāksmi e-pastā. Ar tiem vecākiem, kuri atbildēja un apstiprināja informācijas saņemšanu, līdz sanāksmei neesam plānojuši sazināties vēl kādā citā veidā. Pakāpeniski sazināmies ar vecākiem, kuri nav norādījuši e-pastus vai nav apstiprinājuši informācijas saņemšanu e-pastā, lai būtu pārliecināti, ka visu pieteikto bērnu vecāki informāciju par plānoto tikšanos 15. maijā ir saņēmuši.

Pasākumi