×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-05-20
Orientēšanās diena Siguldā

Pirmo reizi orientieristi atver savas distances Latvijas mežos un pilsētu ielās plaši jo plaši, rīkojot Orientēšanās dienu 23. maijā.

Orientēšanās sacensību rīkotāji un sporta skolu treneri šajā dienā aicinās jebkuru interesentu izmēģināt orientēšanos aktīvās atpūtas režīmā, reizē ar iespēju salīdzināt savu rezultātu ar ģimeni, draugiem un citiem dalībniekiem. Interesenti tiks mīļi gaidīti Valmierā, Vijciemā, Spārē, Ezerniekos, Madonā, Tērvetē, Rīgas Skolēnu pilī, Baldonē, Saldū, Smiltenē, Ikšķilē, Garkalnē, Siguldā un citur Latvijā.

Dalībai pasākumā nav nekādu ierobežojumi, jo plecu pie pleca orienējas gan mazdēls, gan vectētiņš, gan Pasaules orientēšanās čempions Edgars Bertuks, kurš šajā dienā arī piedalīsies vienā no Orientēšanās dienas pasākumiem Rīgas apkārtnē. Īpaši tiek gaidīti visi, kuri vēlas pabūt dabā vai sākt, kaut ko jaunu un veselīgu, un iepazīt jaunus draugus. Jo īpaši gaidām ģimenes, jauniešus un seniorus.

Orientēšanās ir dabai vistuvākais, visdemokrātiskākais un ģimenēm visdraudzīgākais sporta veids. Ar to mēs visi nodarbojamies ikdienā, kad klejojam pa lielveikalu plauktu ailēm, pamācam takstistu pareiza ceļa izvēlē, izvēlamies piemērotāko sabiedrisko transportu, tikai šajās reizēs neviens nemēra izdarītās ceļa izvēles laiku un nesalīdzina ar citiem, kā tas notiek orientēšanās sportā. Līdz ar to jebkurš kaut reizi ir orientējies, pat tie, kuri to noliedz, jo orientēties ir iespējams ļoti daudz dažādos veidos arī ārpus meža un orientēšanās distances.

Mammadaba orientēšanās dienas pasākums 23. maijā notiks arī Siguldā, Siguldas svētku laukumā (pie Panorāmas rata) laika posmā no plkst. 16.00 līdz 17.00. Sacensību dalībniekiem tiks piedāvāta īsa un vienkārša distance, turklāt dalība pasākumā ir bez maksas. Sīkāka informācija www.ba2.lv vai interesēties pie Kaspara Kārkliņa (tālr. 29184203). 


Detalizēta informācija par Orientēšanās dienu.  

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Bertuka,
Latvijas orientēšanās federācijas
Preses dienests


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi