×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-05-21
Sportiskas aktivitātes un slēpošanas sezonas noslēgums Svētku laukumā

Sestdien, 25.maijā no plkst.12.00, Siguldas Svētku laukumā līdzās dažādām aktivitātēm, būs iespēja piedalīties sportiskās aktivitātes, kuras nodrošinās Siguldas Sporta skolas nodaļas – dambrete, vieglatlētika, basketbols, badmintons, kalnu slēpošana – un novada sporta klubi: loku šaušanas klubs „Stiegra”, džudo klubs „Sigulda”, Siguldas badmintona klubs, basketbola klubs „Sigulda”, futbola klubs „Super Nova”, kalnu slēpošanas klubs „Pantera” un skrituļošanas klubs „Ziemeļpols”, kā arī biedrība „A2”, Kamaniņu sporta federācija, golfa klubs un piedzīvojumu parks „Tarzāns”.

Dienas gaitā Svētku laukumā „Latvijas Zaļais punkts” sadarbībā ar SIA „Jumis” kā allaž piedāvās iespēju spēlēt „Zaļā punkta distanci” un laimēt jūras ceļojumu uz Stokholmu! Tā būs atraktīva un izzinoša spēle par zaļā dzīvesveida tēmu visai ģimenei.

Svētku laukumā no plkst.13.00 notiks arī Latvijas Slēpošanas savienības sezonas labāko distanču, kalnu un frīstaila slēpotāju, kā arī snovbordistu apbalvošana.

Svinīgais sezonas noslēguma pasākums sāksies ar pašu mazāko – „Vilciņa kausa” uzvarētāju – sumināšanu. Klātesošie varēs atskatīties uz sezonas spilgtākajiem notikumiem un godināt labākos no labākajiem. Starp apbalvošanām programmā būs iekļauti dažādi radoši priekšnesumi no slēpotājiem, kā arī sagatavoti sportiski pārsteigumi, tajā skaitā arī no Latvijas kalnu slēpošanas izlases. Šī būs lieliska iespēja svētku gaisotnē satikt Latvijas labākos kalnu slēpotājus – Kristapu Zvejnieku un Katrīnu Krūmiņu – un distanču slēpotājus – Ingu Dauškani un Arvi Liepiņu.

Aicināti visi sporta un aktīvā dzīvesveida piekritēji!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi