×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-06-05
Siguldas Sporta skola aicina uz sportiskām nometnēm

Siguldas Sporta skola priecājas par skolēnu un viņu vecāku interesi par vasarā organizētajām sporta un aktīvās atpūtas nometnēm. Patlaban notiek Siguldas pilsētas vidusskolas dienas nometne “Beidzot brīvdienas ir klāt!”, kura sākusies 3.jūnijā un ilgs līdz 14.jūnijam. Nometnē piedalās vairāk nekā 70 Siguldas novada 1.–5.klašu skolēni.

Nometnes darbību ir atbalstījusi arī Siguldas novada pašvaldība, piešķirot 500 latu lielu finansējumu, kas sekmē visas nometnes programmas izpildi.

Siguldā tradicionālās jaunāko klašu skolēnu dienas nometnes tiek rīkotas jūnijā kopš 1995.gada un tās laikā bērni ne tikai sporto, dodas pārgājienos Siguldas apkārtnē, bet brauc arī divu dienu ekskursijā uz Ventspili.

Otrdien, 4.jūnijā, pie nometnes bērniem viesojās arī Martins un Tomass Dukuri, kuri vienmēr atrod laiku, lai ar savu klātbūtni popularizētu sportu, radītu bērnos interesi par fiziskām aktivitātēm, sekmētu un motivētu bērnus un jauniešus jauniem izaicinājumiem.

Visas vasaras laikā notiek arī citas Siguldas Sporta skolas audzēkņu nometnes, bet augusta nogalē – no 26.–30.augustam, Sporta skola aicina ikvienu Siguldas novada 1.–5.klašu skolēnu pieteikties pašvaldības atbalstītajai dienas sporta–atpūtas nometnei “Iepazīsti sportu!”. Šajā nometnē paralēli visām sportiskajām aktivitātēm, katram nometnes dalībniekam tiek novērtēts veselības stāvoklis un vecākiem sniegti ieteikumi, kā veicināt bērnu fizisko attīstību. Nometnes nodarbībās bērni iepazīsies ar dažādiem sporta veidiem, vienu dienu darbosies olimpieša Igora Vihrova vingrošanas skolā Rīgas Olimpiskajā centrā. Dalības maksa nometnē ir Ls 15. Pieteikumus nometnei “Iepazīsti sportu!” lūdzam iesniegt savlaicīgi – līdz 20.augustam, – nosūtot Siguldas Sporta skolai uz e-pastu sportaskola@sigulda.lv.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Sporta skolas direktors
Aivars Fridrihsons


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi