×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-06-10
Siguldietis kļūst par Latvijas čempionu MTB orientēšanās garajā distancē

Siguldietis, biedrības A2 pārstāvis, Eduards Rēns aizvadītajā nedēļas nogalē kļuvis par Latvijas čempionu MTB orientēšanās garajā distancē, līdz ar to kā vienīgais Latvijas pārstāvis šajā distancē varēs piedalīties Pasaules čempionātā, kas augsta beigās notiks Igaunijā.

Latvijas čempionāts orientēšanās sportā ar kalnu velosipēdiem notika Latvijas MTBO daudzdienu ietvaros no 7. līdz 9. jūnijam Baldonē.

Sacenšoties garajā distancē ar kopējo startu, Eduards lielāko daļu distances bija līderu grupā un tikai pašās beigās nedaudz zaudēja spēcīgajiem Igaunijas un Lietuvas sportistiem.

„Distances vidū biju pat nedaudz pārsteigts, kad skatītāji uzmundrinot sauca, ka esmu pirmais. Tiesa, pārsvars bija tikai dažas sekundes, un nākamo distances trešdaļu braucām kopā Tonis Erm, kas nenoliedzami šobrīd ir ar lielu pārsvaru spēcīgākais MTB orientierists Baltijā. Distances otrajā daļā iestājās nogurums, taču ticot, ka varu uzvarēt, piespiedu sevi saņemties un atdot visus spēkus un tas deva manu pirmo zelta medaļu. Tagad jāgatavojas Pasaules čempionātam,” tā Eduards.

Garajā distancē E.Rēns ierindojās 4.vietā, taču no Latvijas sportistiem bija ātrākais, līdz ar to izcīnīja Latvijas čempionāta zeltu.

MTB orientēšanās (MTB-O) ir izturības sporta veids. Bez fiziskās sagatavotības un teicamām braukšanas iemaņām MTB disciplīnā nepieciešama laba vizuālā atmiņa un prasme ātri izvēlēties ceļu uz nākamo kontrolpunktu, ko distances gaitā grūtāku padara nogurums.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi