×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-06-10
Siguldietis Kristaps Konrāds uzvar BMX čempionātā

8. un 9.jūnijā Mežaparka trasē Rīgā norisinājās Eiropas BMX čempionāta 9. un 10.posma sacensības, kurās kopā piedalījās vairāk nekā 300 sportisti no dažādām Eiropas valstīm.

Divu dienu garumā trasi piepildīja simtiem līdzjutēju, kuri bija sanākuši skatīties, kā labākie latviešu BMX braucēji cīnās „Challange”, Elites un Junioru grupās.

Eiropas BMX čempionāts Elites un Junioru grupās norisinās 12 posmos sešās dažādās valstīs, kur visas sezonas garumā tiek krāti kopvērtējuma punkti, lai sezonas beigās noteiktu stiprākos Eiropas 2013.gada sezonas BMX braucējus.

Paralēli Eiropas BMX čempionāta Elites un Junioru grupām, sacensības notiek arī  „Challange” klasēs, kurās startē visu vecuma zēni un meitenes.

Sestdien „Challange’’ klasē M17+, otrajā vietā ierindojās siguldietis Kristaps Konrāds, kurš cīnoties ar veselības problēmām, spēja izcīnīt uzvaras visos priekšbraucienos un pusfinālā, bet neliela kļūda startā, liedza iespēju pacīnīties par uzvaru arī finālā. Svētdien, uzvarot visus priekšbraucienus un pusfinālu, izdodas aizvadīt arī stabilu fināla braucienu, kurā pirmais finišēja Kristaps Konrāds (Latvija), otrais Tautvīds Biknius (Lietuva), trešais – Zaurs Guzeinovs (Krievija).

Šīs bija pirmās šāda līmeņa BMX sacensības Latvijā kopš 2007.gada.

Aizvadītās sacensības Mežaparkā bija atskaites punkts gatavojoties Eiropas čempionātam, kurš norisināsies no 11.-14.jūlijam Beļģijā.

Nākamās sacensības Kristapam ir paredzētas jau šajā sestdienā Ventspilī, kur norisināsies „SMScredit.lv BMX čempionāta” 3.posma sacensības. Šobrīd Kristaps Konrāds ir M17+ grupas kopvērtējuma līderis. Kristaps pārstāv „Māra Štromberga aģentūru’’ un „The Machine team’’. 

Informāciju sagatavoja:
Nodibinājums „Māra Štromberga aģentūra’’


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi