×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-06-11
Siguldas Trek krosduatlonā uzvar Žimants un Šika

2.jūnijā pirmo reizi Siguldā norisinājās Trek krosduatlons, kas paralēli bija arī Latvijas triatlona federācijas 5.kausa izcīņas posms. Trek krosduatlons apvieno divas disciplīnas, sākumā dalībnieki skrien, tad brauc ar velo, un finišē ar skriešanu.

Dalībnieki sacentās 12 vecuma un meistarības grupās, neskatoties uz to, ka pati distance bija ļoti nopietna, garākajā distancē 3 km jāskrien, 18 km jābrauc ar velo pa Gaujas senlejas takām un  finišā atkal skrējiens 3 km garumā, vēl dalībniekiem pārbaudījumu uzlika tveicīgais laiks, jo sacensību laikā termometra stabiņš svārstījās ap +30 grādu atzīmi , kas prasīja no dalībniekiem papildu spēkus un enerģiju, lai veiktu savai meistarības grupai atbilstošu distanci.

Elitas grupā izvērtās ļoti nopietna cīņa starp siguldieti Normundu Kuzāku, kas bija distances vadībā līdz pēdējam skriešanas posmam, bet nepietika ātruma un viņu apsteidza Uldis Žimants no Gandrs komandas, kas finišā izrādījās par 1 minūti un 46 sekundēm ātrāks, trešo vietu ieguva Ričards Krims no Rīgas.

Sieviešu Elites grupā uzvarēja Diāna Šika no Rīgas, arī siguldiete Elīna Vīksne godam cīnījās ar Latvijas labākajām triatlonistēm un izcīnīja godalgoto 3.vietu, tikai nieka 20 sekundes finišā zaudējot 2.vietas ieguvējai Laumai Čerņavskai no Rīgas.

Visi sacensību rezultāti un foto galerijas no Siguldas Trek krosduatlona apskatāmas biedrības A2 mājaslapā
   

   


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi