×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-06-11
Siguldas jaunieši piedalās pludmales volejbola sacensībās Liepājā

6.jūnijā Liepājā norisinājās Latvijas Jaunatnes pludmales volejbola čempionāta Liepājas reģiona 1.posma sacensības. No Siguldas šajās sacensībās piedalījās jauniešiem A grupā (1995.gdz. un jaunāki) - Gvido Gailītis un Edgars Strads, Aigars Jonass un Dāvis Zondaks, C grupā zēniem (1999.g.dz. un jaunāki) – Kristaps Platačs un Mārtiņš Balodis.

A grupā jauniešiem desmit komandu konkurencē Gvido un Edgars ieguva 4.vietu, Aigars un Dāvis dalīto 7. – 8.vietu. Aigaram ar Dāvi vairākas spēles beidzās ar divu līdz trīs punktu starpību, kurās tika zaudēts. Tas arī liedza apakšgrupā iegūt augstāku par 4.vietu.

Gvido ar Edgaru apakšgrupā uzvarēja trīs spēles un zaudēja vienu, paliekot apakšgrupā 2.vietā un iegūstot tiesības cīnīties tālāk par 1. - 4.vietu. Diemžēl zaudējot abās spēlēs viņi palika 4.vietā.

C grupā zēniem 16 komandu konkurencē Kristapam un Mārtiņam apakšgrupā izdevās uzvarēt vienā no trijām spēlēm, paliekot 3.vietā. Noslēgumā viņi ieguva dalīto 9. -12.vietu. Kristapam un Mārtiņam šīs bija pirmās sacensības pludmales volejbolā.

Nākamās sacensības norisināsies Gulbenē 18.jūnijā un Cēsīs 20.jūnijā. Siguldas posmu sacensību datumi – 27.jūnijs, 11.jūlijs, 25.jūlijs.

Informācija ir pieejama www.beachvolley.lv mājas lapā zem sadaļas turnīri, jaunatne.

Informāciju sagatavoja:
Normunds Šulte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi