×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-06-17
Siguldiešiem desmit medaļas Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādē

No 13. līdz 15.jūnijam Ventspilī, Liepājā, Usmā, Jūrmalā un Brocēnos risinājās Latvijas jaunatnes vasaras olimpiādes sacensības 26 olimpiskajos sporta veidos. Siguldas novadu olimpiādē pārstāvēja 27 sportisti piecos sporta veidos - badmintonā, vieglatlētikā, pludmales volejbolā, golfā un loka šaušanā. Mūsu sportisti šajā olimpiādē ieguva 10 medaļas, kas novadu konkurencē ierindo Siguldas novadu augstajā 10.vietā.

Ar pilnīgu Siguldas novada jauno sportistu triumfu beidzās Latvijas Jaunatnes olimpiādes badmintona turnīrs – viņi uzvarēja visās piecās spēļu kategorijās. Par Latvijas Jaunatnes olimpiādes absolūtajiem čempioniem, uzvarot visās spēļu kategorijās, kļuva Jekaterina Romanova un Teodors Kerimovs. Viņi bija labākie vienspēlēs un, apvienojoties pārī, arī jauktajās dubultspēlēs.

Dubultspēlēs jauniešiem un jaunietēm kopā ar Jekaterinu un Teodoru par Latvijas Jaunatnes olimpiādes čempioniem kļuva attiecīgi Ieva Eglīte un Kristaps Jānis Gulbis. Ievai vēl divas sudraba godalgas vienspēlēs jaunietēm un kopā ar Kristapu Jāni Gulbi jaukto pāru cīņās. Jānim šajās sacensībās pilns medaļu komplekts – viņam vēl bronza vienspēlēs jauniešiem. Tūlīt aiz goda pjedestāla - olimpiskajā sešiniekā - ierindojās Kristaps Kalniņš un Jānis Norvelis dubultspēlēs jauniešiem ceturtā vieta, Rihards Sorokins un Amanda Agnese Arnicāne jauktajās dubultspēlēs ceturtā vieta, Rihards Sorokins un Nils Turauskis dubultspēlēs jauniešiem piektā vieta, Kristaps Kalniņš un Amanda Agnese Arnicāne sestā vieta vienspēlēs attiecīgi jauniešiem un jaunietēm.
Badmintona turnīrā medaļu kopvērtējumā ar izcīnītajām piecām zelta, divām sudraba un vienu bronzas godalgu siguldieši pārliecinoši apsteidz Rīgas (trīs sudraba un viena bronzas medaļa) un Valmieras (trīs bronzas medaļas) pilsētu komandas.

Pludmales volejbolā Siguldas novada jaunietes Laumas Enkures/Anetes Dzenes bija pirmās, kas mūsu komandai izcīnīja medaļas olimpiādē. Jau 13.jūnija vakarā uz olimpiādes atklāšanas svētkiem meitenes ieradās ar bronzas medaļām kaklā. Jauniešu pāris Gvido Gailītis/Edgars Strads pludmales volejbola turnīrā izcīnīja 6.vietu.

Lieliskus rezultātus sasniedza Siguldas novada vieglatlēti Ričards Griezītis, Valters Rasnačs, Toms Ķēdis, Edgars Daugulis. Spēcīgais vējš un lietus stipri apgrūtināja šķēpmetēju startus, tomēr Ričardam Griezītim izdevās šķēpu aizmest 60,09 metrus, kas ierindoja viņu 2.vietā. Toms, sasniedzot personisko rekordu, izcīnīja 8.vietu 1500 metru distancē, Edgars tāpat ar personisko rekordu iekļuva olimpiskajā sešniekā - viņam 6.vieta 800 metru distancē. Valteram 4.vieta 100 metru distancē un 5.vieta 200 metru distancē, viņam pavisam nedaudz pietrūka līdz godalgām.

Tuvu bronzas medaļai bija arī loka šāvējs Martins Ulmis, gala rezultātā tomēr ceturtais.

Badmintonistu izcīnītās astoņas medaļas kopā ar Ričarda Griezīša sudrabu šķēpa mešanā un Laumas Enkures/Anetes Dzenes bronzu pludmales volejbola sacensībās nodrošināja Siguldas novada komandai augsto desmito vietu Latvijas Jaunatnes olimpiādes kopvērtējumā.

Apsveicam Siguldas novada trenerus, kuri sagatavoja audzēkņus veiksmīgiem startiem Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādē: badmintona treneri Aināru Gurecki, vieglatlētikas treneri Ainu Ziediņu, pludmales volejbola treneri Normundu Šulti, loka šaušanas treneri Jāni Bērziņu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Rita
- 2013-06-17 14:28

Mūsējie malači! Apsveicu!

Pasākumi