×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-07-01
Turpinās sporta laukumu būvniecība Siguldā un Allažos

Aktīvi turpinās Siguldas 1.pamatskolas sporta laukuma labiekārtošanas darbi, savukārt Allažu sporta laukuma izbūve nupat sākusies – veikti pirmie zemes pamatnes sagatavošanas darbi.

Sākotnēji Siguldas 1.pamatskolas sporta laukuma būvniecību bija plānots noslēgt 1.jūlijā, bet SIA „Kvinta BCL” lūgusi pašvaldību līguma pagarinājumu, lai līdz galam sakārtotu lietus ūdens kanalizācijas izbūvi gar skolu, kā arī pilnībā nodrošinātu vides labiekārtošanu pēc būvdarbiem.

Sporta laukumā jau ieklāts mākslīgais segums futbola laukumam, kā arī basketbola laukuma segums. Izveidoti arī gājēju celiņi.

Saskaņā ar grafiku notiek zaļās zonas sakārtošana, kā arī trenažieru uzstādīšana. Drīzumā notiks arī teritorijas aprīkošana ar atpūtas soliņiem, atkritumu urnām un velonovietnēm.

Jau ziņots, ka Siguldas 1.pamatskolas sporta laukumā atradīsies līdztekas, līdzsvara baļķis, dubultā zviedru siena, dažādi āra trenažieri un citi sporta veidu elementi.

Sporta laukuma izbūve Siguldas novada pašvaldībai saskaņā ar noslēgto līgumu izmaksās vairāk nekā 330 tūkstošus latu.

Allažu sporta laukuma izveide nupat sākusies, veikti pirmie zemes sagatavošanas darbi, notiek komunikāciju ierīkošana, tostarp ūdensvada ievilkšana, lai būtu iespējams nodrošināt kvalitatīvu zālāja segumu futbola laukumam. Līdz septembrim sporta laukumā notiks labierīkošanas darbi, kuri noslēgsies līdz ar jaunā mācību gada sākumu.

Jau ziņots, ka Allažu sporta laukuma izbūves projekts saņēmis Lauku atbalsta dienesta atbalstu projektam „Allažu ciema labiekārtošana” (Nr.12-04-L32100-000003), kas saņems līdzfinansējumu no Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA). Projekts tika iesniegts Latvijas Lauku attīstības programmas 2007.–2013.gadam pasākuma „Pamatpakalpojumi ekonomikai un iedzīvotājiem” ietvaros.

Projekta kopējās plānotās izmaksas ir 70 422 lati, no kuriem 47 638,96 lati jeb 67% būs ELFLA finansējums, bet pārējos izdevumus – 22 783,04 latus jeb 33% – segs Siguldas novada pašvaldība.

 

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi