×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-07-02
Noslēdzies Siguldas reģionālā čempionāta 1.posms pludmales volejbolā

27.jūnijā Siguldas pludmalē pie Gaujas notika Latvijas Jaunatnes pludmales volejbola Siguldas reģionālā čempionāta 1.posms, uz kuru bija ieradušās 45 komandas no Aizkraukles, Cēsīm, Gulbenes, Liezeres, Līgatnes, Murjāņiem, Raganas, Rīgas, Smiltenes, Vecpiebalgas, Zvejniekciema, Vecpiebalgas un Siguldas.

Vecākajā „A”grupā meitenēm 1.vieta – Laura Slišāne un Elīza Vectirāne (Cēsis), 2.vieta – Liene Krūmiņa un Annija Lukaševica (Smiltene), 3.vieta – Emīlija Krista Rudzīte un Patrīcija Fiļa (Rīga); zēniem 1.vieta – Edgars Glāznieks un Valts Benjavs (Aizkraukle), 2.vieta – Dāvis Zondaks un Aigars Jonass (Sigulda), 3.vieta – Jānis Jurkāns un Kaspars Krieviņš (Vecpiebalga).

Vidējā „B” grupā meitenes 1.vieta – Annija Liniņa un Milda Martinsone (Zvejniekciems), 2.vieta – Alise Podziņa un Elizabete Dikmane (Rīga, Gulbene), 3.vieta – Gabriella Kallase un Unda Lībere (Gulbene); zēniem 1.vieta – Deivids Stupiņš un Atvars Ozoliņš (Murjāņi). 2.vieta – Mārtiņš Liniņš un Rihards Lazdiņš (Cēsis), 3.vieta – Emīls Grīnbergs un Krišs Amantovs (Cēsis).

Jaunākajā „C” grupā meitenes 1.vieta – Ruta Ozoliņa un Vanesa Grosberga (Rīga), 2.vieta – Laura Rubene un Marta Deņisova (Smiltene), 3.vieta – Arta Grabe un Klaudija Tijāre (Cēsis); zēniem 1.vieta – Artis Dricka un Uldis Elksnis, 2.vieta – Patriks Pinka un Lauris Lauciņš, 3.vieta – Armīns Dricka un Heinrihs Eglīte (visi no Cēsīm).

Pārējo siguldiešu iegūtās vietas – „A” grupā zēniem – Gvido Gailītis un Edgars Strads – 4.vieta, „B” grupā zēniem – Kristaps Ozols un Teodors Kerimovs – 5.vieta, Anrijs Bungše un Kristaps Stefans – 9.vieta, „C” grupā – Kristaps Liepa un Sigita Liepa – 5.vieta.

Latvijas Jaunatnes Siguldas reģionālā čempionāta 2.posms notiks 11.jūlijā, savukārt nākamais Latvijas Jaunatnes čempionāta posms notiks 4.jūlijā Cēsīs.

Informācija par Latvijas Jaunatnes pludmales volejbola čempionātu ir pieejama www.beachvolley.lv mājaslapā zem sadaļas turnīri, jaunatne.

Informāciju sagatavoja:
Normunds Šulte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi