×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-07-02
Dziesmu svētku Folkloras dienā piedalīsies arī "Senleja"

XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētkos 6.jūlijā Rīgā notiks Folkloras diena, kurā viss Rīgas centrs vibrēs folkloras kopu un etnogrāfisko ansambļu dziesmās, dejās, rotaļās un mūzikā. Folkloras dienas norisēs piedalīsies arī Siguldas folkloras kopa „Senleja”.

Folkloras dienas galvenās norises notiks Vērmanes dārzā un Esplanādē, kur kopā uz trīs skatuvēm no plkst.11.00 līdz 17.00 uzstāsies vairāk nekā 100 Latvijas folkloras kopas.

Siguldas folkloras kopas „Senleja” īpašais uzdevums – plkst.16.00 Vērmanes dārzā uz Lielās skatuves vadīt Dzimtās sētas daudzināšanas stundu. Senlejieši šajā dienā būs sastopami arī Brīvības bulvārī rotaļu zibakcijās plkst.12.15 un 14.15, kā arī plkst.12.50 piedalīsies lielajā sadziedāšanās pusstundā kanāla malā pie Bastejkalna, kur kopā ar latgaliešiem un citiem vidzemniekiem dziedās pašas iemīļotākās Latgales un Vidzemes tautasdziesmas.

Folkloras dienas svinīgais noslēgums notiks Esplanādē plkst.17.15, kur notiks Saules daudzināšana. Arī šajā norisē mūsu folkloras kopa pārstāvēs visu Vidzemes novadu un uzsāks vidzemnieku saules dziesmu „Divējādi saule teka”. No plkst.18.00 līdz 20.00 laukumā pie Brīvības pieminekļa ikviens aicināts dancot latviešu dančus un satikt visu folkloras kopu dalībniekus vienuviet.

Īpašs prieks, ka Siguldas folkloras kopas „Senleja” vadītāja Anda Skuja ir XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku Folkloras dienas Vērmanes dārza norišu režisore. Mēs lepojamies!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi