×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-07-10
Kļūsti par ātrāko ziņnesi – piesakies sprinta skrējienam Turaidas pils tornī!

4.augustā plkst.17.00 skrējienu seriāla „Sigulda up cup” ietvaros, notiks skrējiens 38 metrus augstajā Turaidas pils tornī. Sacensību laikā dalībniekiem jānokļūst pils skatu laukumā, pārvarot 30 metru distanci un piecus pils torņa stāvus.

Sprinta skrējienā un cīņā par „ātrākā ziņneša” titulu var piedalīties ikviens. Sprinta dalībnieki startēs pa vecuma grupām, un katrā grupā tiks noskaidroti trīs labākie ziņneši. Reģistrācija sacensībām Turaidas muzejrezervātā sāksies no plkst.15.30.

Dalības maksa SV30 –SV50 grupās – 2 lati, SV10-SV20 un SV60 - 0,50 lati, bet Siguldas novada skolēni un Siguldas Sporta skolas audzēkņi sprinta skrējienā var startēt bez maksas. Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID, dalības maksa tiek samazināta par 50%. Sacensību dalībniekiem ieeja muzejrezervāta teritorijā būs bez maksas.

Sacensības organizē Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde sadarbībā ar biedrību „A2” un Turaidas muzejrezervātu.

Skriešanas seriāls „ Sigulda up cup” sastāv no trīs posmiem - Serpentīna ceļa skrējiens, skrējiens Turaidas tornī un skrējiens pa Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasi. Katrs posms dalībniekiem dod ieskaites punktus kopvērtējumam.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi