×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-07-16
Apstiprināta Siguldas pils kompleksa attīstības stratēģija 2013.-2018.gadam

Ar mērķi attīstīt vidi radošai uzņēmējdarbībai, 10. jūlija Siguldas novada pašvaldības Domes sēdē apstiprināta Siguldas pils kompleksa attīstības stratēģija 2013.-2018. gadam, kā arī telpu nomas noteikumi četrās pils kompleksa ēkās Pils ielā 16.

Stratēģijas mērķis ir sniegt priekšlikumus tādas vides izveidei, lai Siguldas pils kompleksā veiksmīgi attīstītos radošā uzņēmējdarbība, veicinot inovācijas dažādos pakalpojumu un preču sektoros. Tāpēc jau tuvākajā laikā pils kompleksa teritorijā durvis vērs vairākas radošas iniciatīvas, kuras saņēmušas finansējumu radošo projektu konkursā „Brigāde”, ko Siguldas novada pašvaldība rīkoja sadarbībā ar Laikmetīgās mākslas centru un Sorosa fondu - Latvija. Plānots, ka rudenī šiem pirmajiem radošajiem uzņēmējiem pievienosies dažādi amatu meistari, kuri ar savām darbnīcām un saloniem izvietosies rekonstruētajā staļļa ēkā.

Stratēģijas autori ir dizainers un projektu vadītājs Rihards Funts (dizaina studija „Rijada”) un projektu vadītāja radošās industrijas biznesa inkubatorā „Creative Andrejsala” Liene Kuplā, kura darbojusies arī radošajā kvartālā „Tabakas fabrika”.

Stratēģija ietver radošās uzņēmējdarbības raksturojumu Siguldas novadā, Siguldas pils kompleksā esošo ēku uzturēšanas un attīstības plānu, produktu izstrādes un konkurētspējas veicināšanas modeli, investīciju un finansējuma piesaisti, biznesa plānu, mārketinga un komunikācijas mērķus, kā arī uzraudzības un novērtēšanas kritērijus.

Siguldas pils kompleksa stratēģijas izstrādes gaitā no 2012.gada novembra iesaistījušies dažādu nozaru speciālisti, radošie uzņēmēji, tāpat stratēģija aprīlī izskatīta Siguldas novada Tūrisma konsultatīvajā padomē.

Siguldas pils kompleksa attīstības stratēģija 2014.-2018.gadam (57 MB).


Informāciju sagatavoja:
Siguldas tūrisma attīstības aģentūras direktore
Laura Konstante


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Kains
- 2013-07-20 12:56

Godīgi sakot, plāns reāli nevelk!

Pasākumi