×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-07-29
PAPILDINĀTS: Pašvaldība sveic rekordlielu skaitu 2013.gada pirmajā pusgadā dzimušos novadniekus

28.jūlijā Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics svinīgā pasākumā „Esmu dzimis Siguldas novadā” sveica 2013.gada pirmajā pusgadā dzimušos novadniekus un viņu ģimenes. Mazie novadnieki kā dāvinājumu no pašvaldības saņēma īpaši veidotas monētas – piemiņas zīmes, kurās iegravēts novada ģerbonis, dzimšanas gads un Siguldas Jaunās pils kontūra 3D tehnikā. Šis bija jau trešais novadā jaundzimušo sveikšanas pasākums, kurā monētas saņemt bija aicināts 121 jaundzimušais – rekordliels skaitlis, jo 2012.gada pirmajā pusgadā tika sveikti 108, bet otrajā pusgadā – 113 mazuļi.

„Dzīve ir pilna ar sajūtām – lielām un mazām – citreiz šķietami ikdienišķām, citreiz īstām, patiesām, dziļām... Un mūsu bērni ir tādi – mūsu īstā, patiesā sajūta.
Dzīves steigā kā vēja ātruma lidojumā, ir svarīgi atcerēties vissvarīgāko: savu ģimeni, savu zemi, dzimto pusi. Un mums šī vieta ir mūsu Sigulda, mūsu novads, kas sirdī ir vistuvākais.
Mēs dāvājam piemiņas, atmiņu, īstu sajūtu apliecinājuma zīmes, ka jūs, mūsu mazie novadnieki, esat dzimuši šeit, šajā vietā,” novēlot mazajiem veselību un vecākiem vecāku izturību, audzinot mazos novadniekus, atklāšanās uzrunā sacīja Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Jaundzimušos novadniekus un viņu ģimenes ar muzikālu sveicienu iepriecināja Kārlis Būmeisters, savukārt slāpju veldzēšanai SIA „Siguldas minerālūdens” bija sarūpējis negāzēto ūdeni „Turaida”.

Pēc svinīgā pasākuma novadnieku ģimenes tika aicinātas uz svētku kliņģeri un fotografēšanos.

Ielūgtās ģimenes, kuras pasākumu neapmeklēja, lai saņemtu jaundzimušo monētas, tiek aicinātas sazināties ar pašvaldības Sabiedrisko attiecību un komunikācijas nodaļu pa tālruni: 67970848. 40 monētas gaida savus īpašniekus!

2013.gada otrajā pusgadā dzimušos un novadā deklarētos mazuļus pašvaldība sveiks 2014.gada 9.februārī.



FOTOGALERIJA: Mario Ojo (Reģistrētie lietotāji fotogrāfijas labākā kvalitātē var lejupielādēt)


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Gocha
- 2013-07-29 19:19

Paldies par skaisto pasākumu!

Zane_Lauka
- 2013-07-29 14:56

Vissirsnīgākais paldies arī no mūsu ģimenes! Medaļa un pasākums bija burvīgs un laiks fantastisks!

Kārtībnieks
- 2013-07-29 14:51

Liels paldies par jauko un sirsnīgo pasākumu.
Meitiņai ļoti patika, būs piemiņas monēta, kas atgādinās par Siguldu.

Pasākumi