×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-08-16
Notiks asfaltbetona seguma ielu remontdarbi

Siguldas novada pašvaldības Īpašumu, būvniecības un investīciju pārvalde informē, ka augustā notiks plānotais asfalta bedrīšu remonts tajās ielās, kurās netika veikts remonts pavasarī.

Remontdarbi ar karstā asfalta ieklāšanas tehnoloģiju tiks uzsākti Mazās Gāles ielā, Zinātnes ielā no Helmaņa ielas līdz Mālpils šosejai (P8), kā arī tiks pieasfaltēta Strēlnieku iela. Asfaltbetona bedrīšu remontdarbi notiks arī citās ielās. Kopumā remontdarbi plānoti apmēram 1200 kvadrātmetru platībā.

Drīzumā tiks izsludināta iepirkumu procedūra triju svarīgu ielu posmu sakārtošanai. Augusta beigās tiks uzsākta Pulkveža Brieža ielas virskārtas atjaunošana posmā no Nītaures līdz Melioratoru ielai, kā arī ielas sakārtošana pie Siguldas 1.pamatskolas. Šos remontdarbus plānots noslēgt septembrī. Savukārt Krimuldā, Mednieku ielā, plānota ielas posma rekonstrukcija ar ūdens novadīšanas sistēmas izbūvi, kā arī asfalta bedrīšu remonts un grantēto ceļu kārtējie līdzināšanas darbi. Papildu tam SIA „Saltavots” Kungu gatvē veiks ceļa seguma atjaunošanu.

Paralēli šiem ielu remontdarbiem drīzumā tiks noslēgta Pulkveža Brieža ielas rekonstrukcija posmā no Jaunās līdz Vārpas ielai. Asfalta segums jau uzklāts, drīzumā noslēgsies arī nobrauktuvju izbūve, lai ielas iedzīvotāji varētu ērti piekļūt pie saviem īpašumiem. Tuvāko dienu laikā, ja laikapstākļi atļaus, tiks pabeigta apmaļu veidošana, kā arī noslēgsies apzaļumošanas darbi, ko plānots apvienot ar Pulkveža Brieža ielas apgaismotās gājēju ietves un veloceliņa teritorijas labiekārtošanas darbiem. Pulkveža Brieža ielā tiek atjaunota satiksmes plūsma, kā arī autobusa maršruta kustība.

Drīzumā tiks uzsākta arī bīstamāko asfalta plaisu aizpildīšana ar karstā asfaltbetona tehniku.

Remontdarbu laikā varētu rasties īslaicīgi satiksmes ierobežojumu. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada pašvaldības būvinženieris
Aldis Ermansons


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Administrācija
- 2013-08-19 18:11

Labdien!
Siguldas novada pašvaldības speciālisti informē, ka asfalta seguma remontdarbi plānoti septembra beigās, kad samazināsies smagās tehnikas pārvietošanās pa Skolas ielu. Tikmēr pašvaldības Īpašumu nodaļas speciālisti pastāvīgi apseko Skolas ielu un blakus esošās ielas. Informējam, ka jaunā bērnudārza "Pasaciņa" būvniekiem ir dots uzdevums saremontēt sabojāto ielas segumu.
Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Atbilde: Administrācija
Māris
- 2013-08-19 22:58

Paldies par atsaucību!

Māris
- 2013-08-18 00:52

Būtu nepieciešams salabot Skolas ielas segumā esošo aku pretī mājas Nr.8 un bibliotēkas vārtiem. Uz jaunā bērnudārza būvi iet smagās automašīnas ar bloku un smilšu kravām, apkārt akas vākam esošais asfalts drūp aizvien vairāk

Atbilde: Māris
Administrācija
- 2013-08-19 12:22

Labdien!
Paldies par šo informāciju. Īpašumu, būvniecības un investīciju pārvaldes speciālisti apsekos minēto objektu un meklēs situācijas risinājumu.
Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi