×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-08-19
Siguldieši džudo nometnē Madlienā

Katra sportista profesionālā izaugsme nav iedomājama bez treniņu nometnēm, tāpēc arī šis gads nebija izņēmums, kad tika tīkota vasaras nometne „Džudo Madlienā 2013”. Pēc pagājušā gada veiksmīgās sadarbības ar Madlienas vidusskolu, arī šogad par nometnes vietu tika izraudzīta Madliena – mazs ciematiņš ar neskartu dabu un plašām sportošanas iespējām.

Nometne norisinājās no 3. līdz 11.augustam, tajā piedalījās 47 sportisti, džudo klubu „Sigulda” pārstāvēja 25 sportisti, trenerim tas bija liels gods, jo pēdējos gados novērojams, ka siguldieši kļuvuši aktīvāki tieši kā nometņu dalībnieki.

Lielākais uzsvars nometnē bija VFS – sportisti pilnveidoja jau apgūtās iemaņas, kā arī guva pieredzi, saskaroties ar jauniem uzdevumiem. Bez džudo tika rīkotas arī daudzas citu sporta veidu aktivitātes – gan vieglatlētikas disciplīnās, gan sporta spēlēs, gan tūrisma elementos, gan arī galda spēlēs. Tieši šo dažādo sporta veidu daudzveidība palīdz sportistam apgūt dažādas prasmes un iemaņas, kuras ir nepieciešamas džudo.

Arī šī gada nometnes, līdzīgi kā iepriekšējos gadus, filozofija varētu būt : "Mācīt ne vien pilnveidot un apgūt sportiskās prasmes, bet arī kļūt patstāvīgam, mācīt atbildības sajūtu, un cieņu pret citiem”, jo mums visiem zināms, ka džudo raksturots kā maigais jeb saudzīgais ceļš, kas nepārprotami ietver visas, iepriekš minētās, īpašības.

Paldies par ikgadējo atbalstu Siguldas novada pašvaldībai, paldies audzēkņu vecākiem!

Informāciju sagatavoja:
Ivo Alksnis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi