×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-08-22
Biedrība Cerību Spārni rīko labdarības koncertu projekta Cerību sēta atbalstam

Siguldas pilsdrupu estrādē 31.augustā plkst.19.00 notiks labdarības koncerts, kurā uzstāsies talantu šova Okartes skatuve dalībnieces Madara Grēgere jeb Madry un Kristīne Šomase, šovā Koru kari 3 iepazītais Violetais Ceriņu koris, kā arī grupa Kingdom Of Silence.

„Klusuma Mūzika” ir grupas Kingdom Of Silence projekts, kas ir muzikāls stāsts par pasauli, par cilvēkiem, lietām. Par visa saistību vienam ar otru. Varbūt tas ir stāsts par dzīves jēgu? Iespējams, tas ir ieskats pagātnē, bet varbūt citam tas šķitīs ceļojums nākotnē. „Klusuma Mūziku” veido pieci mūziķi: Rihards Saule (vokāls), Roberts Alex (taustiņinstrumenti, ģitāra), Andris Klusais (basģitāra), Aigars Māls (elektriskā ģitāra), Reinis Reķis (perkusijas). Projekts nav ierindojams vienā konkrētā muzikāli stilistiskā žanrā, bet vērīgs klausītājs saklausīs gan roka, gan etno folka, kā arī klasiskās mūzikas elementus.

Koncerta ienākumi tiks novirzīti biedrības „Cerību spārni” projekta „Kopienas „Cerību sēta””, kurā dzīvos un būs nodarbināti jaunieši ar garīga rakstura traucējumiem, īstenošanai.

Iegādājoties biļetes uz koncertu, ikviens var sniegt personisku ieguldījumu – piepildīt ģimeņu nākotnes sapni, kurās ir bērni un jaunieši ar garīga rakstura traucējumiem. Kopiena šiem jauniešiem dos iespēju dzīvot pilnvērtīgu un cilvēkcienīgu dzīvi.

Biļetes cena – Ls 3. Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un interneta vietnē www.bilesuparadize.lv.

Bērnu un jauniešu ar invaliditāti biedrība „Cerību spārni” ir izveidota 2003.gadā ar mērķi pievērst sabiedrības uzmanību bērnu un jauniešu ar invaliditāti problēmām, veicināt pozitīvu attieksmi pret bērnu un jauniešu ar speciālām vajadzībām iekļaušanu sabiedrībā, palīdzot kļūt par pilntiesīgiem tās locekļiem.

Plašāka informācija par projektu pieejama mājaslapā www.ceribusparni.lv vai zvanot pa tālruni 26371923 Evai.


Informāciju sagatavoja:
biedrība „Cerību spārni”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi