×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-09-02
Ikvienam iespēja sekot Kavendiša gaitām Vienības brauciena LOK sporta distancē

Svētdien, 8.septembrī Siguldā startēs 23.Latvijas Riteņbraucēju Vienības velobrauciens. Kļuvis zināms, ka pasaules slavenais riteņbraucējs Marks Kavendišs, kopā ar divām citām zvaigznēm - Janu Kirsipū un Bjarnu Rīsu - startēs LOK sporta distancē. Velobrauciena organizatori nedaudz mainījuši sākotnējos starta laikus, lai Itera tautas distances dalībnieki varētu redzēt finišā lielās velo zvaigznes.

Vienības velobrauciens ir gada lielākie velosvētki Latvijā, kā arī ieņem nozīmīgu lomu pašmāju sporta dzīvē. Šī gada velobrauciens veltīts prestižākajām riteņbraukšanas sacensībām – Tour de France. Par godu tam, Vienības velobraucienā savu dalību apstiprinājušas vairākas esošās un bijušās riteņbraukšanas zvaigznes, no kurām īpaši jāizceļ sprinta leģenda – Marks Kavendišs.

Kļuvis zināms, ka Kavendišs, kopā ar divām citām lielajām pasaules riteņbraukšanas zvaigznēm, Janu Kirsipū un Bjarni Rīsu, startēs LOK sporta braucienā. Sacensību organizatori šī iemesla dēļ izmainījuši sākotnējos starta sarakstus, lai ikvienam Itera tautas distances dalībniekam būtu iespēja redzēt sporta brauciena finišu.

Starts LOK sporta šosejas braucienam 100 kilometru garajā distancē tiks dots plkst.11.00, bet finišs gaidāms ap plkst.13.15. Plkst.12.50 aizraujošajā 48 kilometru garajā SEB distancē dosies MTB braucēji, kuru finišs gaidāms ap 14.20. Lauvas tiesa no riteņbraucējiem izvēlējušies startēt Itera tautas braucienā 37 kilometru garajā distancē pa jau ierasto maršutu - gar Sēnīti, Murjāņiem, Raganu un Turaidu. Lai nodrošinātu unikālu iespēju ikvienam tautas distances dalībniekam savām acīm redzēt finišējam Marku Kavendišu, starts tiks dots plkst.14.00, bet finišs sagaidāms ap 14.55.

Pieteikšanās nozīmīgajam velobraucienam turpinās arī Igo Japiņa sporta aģentūras mājas lapā velo.lv. Latvijas Vienības velobraucienu organizē Igo Japiņa Sporta aģentūra. Lielākie pasākuma atbalstītāji un ilggadējie partneri ir Latvijas Dzelzceļš, SEB banka, Itera Latvija, Latvenergo, Siguldas novada pašvaldība un Latvijas Olimpiskā komiteja.


Informāciju sagatavoja:
Toms Markss
Igo Japiņa sporta aģentūra

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi