×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-09-09
Siguldas vidusskolēni mērojas spēkiem sporta spēlēs

6.septembris Siguldas novada skolu 10.-12.klašu skolēniem pagāja piedaloties Siguldas Sporta skolas organizētajās Siguldas novada Skolu sporta spēlēs. Šogad, atšķirībā no pagājušā gada, kad šīs sacensības nācās atcelt stiprā lietus dēļ, laika apstākļi bija ideāli sportiskām aktivitātēm stadionā, Svētku laukumā un Piedzīvojumu parkā „Tarzāns”. Kā uzsvēra Siguldas Sporta skolas direktors Aivars Fridrihsons: „Sporta spēlēs nav tik svarīgas iegūtās vietas, bet gan tas, ka klašu kolektīvi kopā veic sportiskos pārbaudījumus, atbalstot viens otru.”

15 Siguldas skolu vidusskolas grupas klasēm kopumā bija jāveic 7 disciplīnas: Kombinētā stafete (8 dalībnieki komandā) , Stafešu skrējiens (8), Orientēšanās distance (6), Kameršļūkšana (5), „Dusmīgie putni” (5), Loka šaušana (3), Kapteiņu sacīkstes, kāpjot Alpīnisma sienā. Klašu vietas kopvērtējumā tika noteiktas, saskaitot katrā disciplīnā iegūtās vietas.

Sportiskākā izrādījās Siguldas Valsts ģimnāzijas (SVĢ) 12.a klase (audzinātāja Anda Vīksna) – 22 punkti, 2.vietā SVĢ 12.e klase (audzinātāja Irēna Ivanova) – 38,5 punkti, 3.vietā SVĢ 11.a klase (audzinātājs Alfons Saušs) – 40 punkti. Labāko rezultātu no Siguldas pilsētas vidusskolas klasēm sasniedza 12.b klase, ar 48 punktiem ierindojoties 6.vietā.

Interesantas bija klašu kapteiņu sacīkstes. Kapteiņiem bija jāveic divas alpīnisma trases, rezultāti tika summēti. Visātrāk šo uzdevumu izpildīja SVĢ 12.e klases kapteinis Kristaps Buls. Arī klašu audzinātāji sacentās īpašā atrakcijā – ar „ekskavatoru” cenšoties piepildīt spaini ar smiltīm. Vispilnākais spainis – 23,4 kg - izdevās SVĢ 12.b klases audzinātājai Lienei Cērpai.

 

Informāciju sagatavoja:
Ilze Ratniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi