×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-09-13
Motosportists Jānis Kārkliņš atkal gūst uzvaras!

7.augustā Lietuvas čempionāta motosportā V etapā siguldietis Jānis Kārkliņš izcīnīja 1.vietu MX2 klasē. 8.augustā tajā pašā čempionātā OPEN MX klasē izcīnīja 3.vietu. OPEN MX klasē sportisti brauc ar dažādu jaudu motocikliem, Jānis un vēl viens sportists no Lietuvas šajā klasē piedalījās ar mazākas jaudas motocikliem 250Cm pārējie startēja ar lielākas jaudas motocikliem 450Cm, otrajā braucienā izraujot starta pozīciju Jānis brauca pa pirmo vietu, bet mazāka jauda tomēr nespēja turēties pretī  lielajiem  zirgaspēkiem un neizdevās to noturēt un sīvā cīņā tomēr ierindojās trešajā vietā.Augustā Dobeles kausa izcīņā MX2 klasē Jānis izcīnīja 1.vietu.

Pirmdien, 16.septembrī Jānis Kārkliņš piedalīsies Baltkrievijas čempionātā motokrosā, 22.septembrī piedalīsies Latvijas čempionātā Ķegumā un 26.septembrī dosies garākā ceļā 2000km ar Latgales moto klubu Camk Latgale uz sacensībām  Krievijā,  pilsētā Salavat.

Šī sezona motosportistam Jānim Kārkliņam sākās ar dažām neveiksmēm. Pavasarī  pēc traumas Nācijas kausa izcīņā Francijā un ķibelēm ar tehniku - iegādājoties jaunu motociklu izrādījās, ka ir rūpnīcas brāķis un divu mēnešu garumā nebija iespēja piedalīties sacensībās, kamēr rūpnīca novērsa defektu. Bet Jānis ir atgriezies un ar lielu apņēmību turpina startēt. Neskatoties uz visām nebūšanām Jānis, arī izkrītot no dažiem sacensību posmiem, Lietuvas čempionātā 2013.gadā MX2 klasē ir ieguvis 3.vietu.

Jānis Kārkliņš ar domubiedriem ir izveidojis Moto klubu „Motovidzeme”, kurš darbojas Siguldas novadā. Nākotnē ir plānots izveidot mototrasi Siguldas novadā, lai novada jauniešiem un citiem interesentiem būtu vieta, kur trenēties, kā arī plānots strādāt pie motosporta popularizēšanas un bērnu un jauniešu piesaistes motosportam veicināšanas.

Moto klubs „Motovidzeme” izsaka pateicību saviem atbalstītājiem, jo ar atbalstu Jānim Kārkliņam ir iespēja piedalīties sacensībās un braukt ārpus valsts uz trenniņnometnēm.  Paldies uzņēmumam „Miltu bode”, personīgi Kasparam Liepiņam par atbalstu, lai varētu piedalīties treniņnometnē Itālijā, Pateicamies arī uzņēmumiem AMMZ mežu izstrāde, IK Regis, SIA CDzP, un Siguldas novada Domei.

Moto klubs „Motovidzeme” ir atvērts uz sadarbību, atbalstītājiem varam piedāvāt uzņēmumu reklāmas izvietošanu  motosporta sacensību laikā, kā arī iespējams vienoties par citām sadarbības formām.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi