×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-09-13
„Jumis” piedāvā iespēju atbrīvoties no zaļajiem atkritumiem

Vasaras nogale un rudens ir laiks, kad ienākas augļu un dārzeņu raža, kā arī norisinās aktīvi dārza darbi. Daudziem privātmāju saimniekiem šajā laikā problēmas rada gan nopļautā zāle un nokritušās lapas, gan bojātie āboli un citi augļi.

Zaļajā sezonā atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums „Jumis” sadarbībā ar „Eco Baltia vide”  Siguldas privātmāju iedzīvotājiem piedāvā ērtu un izdevīgu veidu, kā atbrīvoties no zaļajiem atkritumiem, ievietojot tos īpaši marķētos „Eco Baltia vide” 120l maisos. Maisus zaļajiem atkritumiem siguldieši ir aicināti iegādāties „Jumis” klientu apkalpošanas centrā Siguldā, R.Blaumaņa ielā 10. Maisa cena – 0.66 LVL/ gab., bet, iegādājoties uzreiz 10 maisus, cena - 0.50LVL/gab.

Zaļajiem atkritumiem paredzētajos maisos drīkst ievietot zāli, nezāles, lapas, kā arī augļus, dārzeņus un to mizas. Šajos maisos nedrīkst likt citus virtuves atkritumus, kā arī koku zarus.

Maisu izvešana Siguldā tiks nodrošināta 25., 26. un 27.septembrī un zaļo atkritumu izvešana iepriekš jāpiesaka pa tālruni 67972286 vai 26112288.

Tīra un sakopta vide ir katras pilsētas vizītkarte, tādēļ „Jumis” piedāvā ekoloģiskus un ilgtspējīgus risinājumus atkritumu apsaimniekošanai ikvienā pilsētā un novadā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


EgilsK
- 2013-09-13 19:34

Kad Jumis atjaunos savu atkritumu šķirošanas laukumu? Daudz kas jau iekrājies.... :)

Atbilde: EgilsK
Administrācija
- 2013-09-15 18:58

Labdien!
PSIA „Jumis” informē, ka 27., 28. un 29.septembrī no plkst. 10.00 – 16.00 Siguldā, Augļu ielā 8, notiks šķiroto atkritumu savākšanas akcija, kuras laikā iedzīvotāji bez maksas varēs nodot: papīru (makulatūru), kartonu; PET pudeles; plēvi; stikla pudeles un burkas, logu stiklu; sadzīves elektroniku (neizjauktā veidā ar visām komponentēm); dienasgaismas spuldzes; baterijas; liela izmēra atkritumus – dīvāni, skapji u.c.; zaļos atkritumus - ābolus, lapas, zarus, zāli.
Plašāka informācija par šķiroto atkritumu savākšanas akciju pieejama pa tālruni: 67972286.
Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi