×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-10-11
Basketbola klubs „Sigulda” piektdien sāk sezonu!

Ilgie starpsezonas mēneši jau piektdien paliks pagātnē. BK „Sigulda” ir gatavi savai otrajai sezonai LBL-3 čempionātā. Šo sezonu siguldiešiem būs iespēja atklāt savu skatītāju priekšā, savā laukumā uzņemot „Pārdaugavu”.

Treniņus pirms gaidāmās sezonas BK „Sigulda” basketbolisti trenera Klāva Bedrīša vadībā uzsāka septembra pašā sākumā. Gatavojoties sezonai, komanda aizvadīja arī vienu pārbaudes spēli, kad aizvadītajā piektdienā ar rezultātu 79:81 savā laukumā piekāpās LBL-3 čempioniem „Dārznieks/Cēsis”. Salīdzinot ar aizvadīto sezonu, starpsezona BK „Sigulda” sastāvā nav iecirtusi robus (visi spēlētāji ir ierindā), turklāt ir dažas jaunas sejas – Toms Zvonkovs no Raganas un Siguldas Sporta skolas audzēknis Kaspars Jomerts.

LBL-3 šosezon startēs 14 komandas, kas ir par divām vairāk nekā sezonu iepriekš. Plašāka ir kļuvusi arī LBL-3 ģeogrāfija. Adatas kartē nu var iedurt arī par godu Rugājiem, Alūksnei, Bauskai un Madonai, vēl kuplāk pārstāvēta būs Rīga, savukārt līmeni augstāk ir devušies „OC Limbaži”, kas ir kļuvuši par LBL komandas „Latvijas Universitāte”  fārmklubu un LBL-3 vismaz šosezon vairs nespēlēs. Būtiskas izmaiņas sastāvos ir piedzīvojušas abas pērnās sezonas finālistes „Dārznieks/Cēsis” un Iecavas „Dartija”. Vairāki abu komandu līderi šosezon spēlēs citās komandā, taču abas komandas tik un tā ir pieskaitāmas favorītu pulkam, kas šosezon rādās visnotaļ prāvs – kādas sešas komandas varētu cīnīties par visaugstākajām vietām. Regulārajā sezonā katra komanda aizvadīs 26 spēles – 13 savā laukumā un tikpat daudz izbraukumā. Astoņas labākās regulārās sezonas komandas kvalificēsies izslēgšanas spēlēm.

„Pārdaugavu” aizvadītajā sezonā siguldieši pārspēja abās savstarpējās spēlēs. Viegli gan negāja – abas uzvaras nācās izplēst maču galotnēs. Izbraukumā siguldieši izrādījās pārāki ar 70:75, bet savā laukumā, ar 20 punktu pārsvaru uzvarot ceturto ceturtdaļu, - 96:83.
BK „Sigulda” galvenais treneris Klāvs Bedrītis komandas sastāvu sezonas pirmajai spēlei nosauca pēc otrdienas treniņa. Piektdienas spēlei tiks pieteikti 12 spēlētāji: Ingars Dambergs, Raimonds Rudzāts, Māris Vikmanis, Ilmārs Cīrulis, Artūrs Melnieks, Toms Bitītis, Toms Zvonkovs, Artūrs Lielpēteris, Matīss Strautiņš, Aigars Jonass, Andžs Korps, Eliss Teterovskis.

Tātad sezonas pirmā spēle jau šo piektdien, 11.oktobrī, plkst.19.30 Siguldas Sporta skolas zālē (Gāles iela 27). Sezona jāsāk ar uzvaru!


Informāciju sagatavoja:
Raimonds Rudzāts
BK „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi