×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-10-17
BK „Sigulda” sezonu sāk ar uzvaru

Aizvadītās piektdienas vakars Siguldā bija zīmīgs ar to, ka LBL-3 sezonu sāka BK „Sigulda”. Un sāka ar pārliecinošu uzvaru pār „Pārdaugavu”, lai arī sniegums laukumā bija tālu no vēlamā.

Siguldieši vadībā izvirzījās jau ar spēles pirmo minūti. Laikam ritot, aktīvi ar sastāvu rotējošie mājinieki iemantoja arvien lielāku pārsvaru un jau pirmajā ceturtdaļā bija iekrājuši 18 punktu pārsvaru – 27:9. Tiesa, atlikušajās trijās ceturtdaļās spēles gaita izlīdzinājās. Abu komandu izpildījumā bija daudz tehniskā brāķā, līdz ar to spēle bija diezgan haotiska. Otro ceturtdaļu siguldieši pat ar diviem punktiem zaudēja (17:19), taču kopumā vietu šaubu ēnai pār savu uzvaru neatstāja un sezonas atklāšanas spēli noslēdza ar solīdu pārsvaru – 85:59.

Rezultatīvākais spēlētājs ar 18 punktiem bija komandas kapteinis Ingars Dambergs, 15 punkti aizvadītās sezonas rezultatīvākajam spēlētājam Artūram Melniekam. Jāatzīmē, ka kādā no tuvākajām spēlēm BK „Sigulda” sastāvā debitēs arī komandas jaunpienācējs Arvis Pilenieks, kurš cita starpā ir arī viens no Latvijas regbija izlases līderiem. Savulaik Arvis ir spēlējis LBL un absolvējis Valtera Basketbola skolu, taču pēdējos gados spēlējis amatieru līmenī. Paredzams, ka Pilenieks kļūs par vienu no vadošajiem BK „Sigulda” spēlētājiem.

Nākamā spēle BK „Sigulda” gaidāma jau piektdien, kad priekšā tāls izbraukums uz Rugājiem, kur ciemiņus sagaidīs līgas jaunpienācēji „Rūgāji”. Mūsu nākamie pretinieki sezonu ir sākuši ar zaudējumu – 64:76 pret „Bausku”.

BK „Sigulda” 85:59 „Pārdaugava”

BK „Sigulda”: Dambergs 18; Melnieks 15; Jonass 12; Rudzāts 8; Teterovskis 8; Bitītis 7; Cīrulis 7; Lielpēteris 4; Zvonkovs 4; Vikmanis 1; Korps 1; Strautiņš.

„Pārdaugava”: Lācis 18; Sviderskis 16; Drengers 9; Indrāns 9; Kalniņš 4; Rēķis 2; Maleiko 1; Solostejs; Lomovcevs; Liepiņš; Kočlamazašvilli.


Informāciju sagatavoja:
Raimonds Rudzāts
BK „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi