×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-10-22
Siguldas regbisti paliek nepārspēti Tukumā

Savu sezonu ir noslēguši Regbija kluba „Sigulda” regbisti, kas Regbija Attīstības asociācijas (RAA) rīkotajā „Telms” kausā Tukumā izcīnīja 1.vietu. Sezonas kopvērtējumā siguldiešiem godpilnā otrā vieta.

Aizvadītajā svētdienā Tukumā norisinājās RAA rīkotās Latvijas regbija-7 1.līgas piektais – noslēguma – posms, kas reizē bija arī „Telms” kausa izcīņa. Pirms pēdējā turnīra siguldieši kopvērtējumā atradās trešajā vietā, taču mērķis bija sasniegt iespējami augstāko otro vietu sezonas kopvērtējumā. Misas regbisti jau pirmo vietu sezonas kopvērtējumā bija nodrošinājuši priekšlaicīgi.

Jau pašas pirmās spēles sākumā siguldiešus piemeklēja liela neveiksme – smagu savainojumu guva komandas kapteinis Kristaps Bērze, kuram uz laiku nācās doties pat uz slimnīcu, savukārt RK „Sigulda” viss atlikušais turnīrs bija jāaizvada nepilnā sastāvā, cīnoties sešatā. Tas gan netraucēja svinēt pārliecinošas uzvaras pirmajās divās spēlēs, tā arī pretiniekiem neļaujot gūt punktus: 41:0 pret Saldus komandu, 28:0 – pret mājiniekiem Tukumu.

Turnīra trešā spēle principā bija arī finālspēle, jo pretī stājās sezonas līderi Misa, kam siguldieši sezonas gaitā vairākkārt bija sāpīgi zaudējuši. Taču šoreiz jau pašā spēlēs sākumā mazākumā spēlējošie RK „Sigulda” regbisti ar diviem piezemējumiem un diviem precīzi izpildītiem realizācijas sitieniem ātri izvirzījās vadībā ar 14:0. Arī spēles turpinājumā siguldieši spēlēja veiksmīgāk un izcīnīja pelnītu un pārliecinošu uzvaru – 24:5. Turnīra pēdējā spēlē RK „Sigulda” ar 44:0 sagrāva „Jūrmalas Sporta centrs” komandu, pārliecinoši triumfējot turnīrā, turklāt spēlējot nepilnā sastāvā.

Līdz ar to „Telms” kauss ceļoja uz Siguldu, savukārt sezonas kopvērtējumā otrā vieta un sudraba medaļas. Jāatzīmē, ka arī visas sezonas vērtīgākā spēlētāja balva ceļoja uz Siguldu, jo to saņēma Andrejs Bērze. RK „Sigulda” vēlas pateikties „Siguldas Minerālūdens” par atbalstu visas sezonas garumā.

RK „Sigulda” sastāvs „Telms” kausa izcīņā: Kristaps Bērze, Andrejs Bērze, Toms Kirtovskis, Roberts Binde, Raimonds Rudzāts, Emīls Riņķis, Oskars Baltais. Treneris: Mikus Ozols.


Informāciju sagatavoja:
Regbija Attīstības asociācija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi