×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-10-24
BK „Sigulda” cer turpināt uzvaru sēriju

Piektdien, 25.oktobrī, savu trešo spēli šosezon aizvadīs BK „Sigulda” basketbolisti, kas savā laukumā uzņems ciemiņus no Bauskas. Abas komandas šosezon vēl nav izjutušas zaudējuma rūgtumu.


Aizvadītajā piektdienā BK „Sigulda” aizvadīja savu otro spēli LBL-3 sezonā, kad sezonas tālākajā izbraukumā pārliecinoši uzvarēja „Rugāju SC” komandu ar 86:63. Tā siguldiešiem bija jau otrā uzvara divās spēlēs.

Rugāju komandu ir LBL-3 jaunpienācēji un sezonu bija sākuši ar diviem zaudējumiem. BK „Sigulda” netipiski tālajā izbraukumā devās, lai sarūpētu Rugāju komandai arī trešo zaudējumu. Spēles sākums Siguldas komandas izpildījumā bija visai bikls. Ātru vadību iemantot neizdevās un viss pirmais puslaiks aizritēja līdzīgā cīņā, vadību pārņemot te vienai, te otrai komandai. Lai arī kļūdu, salīdzinot ar sezonas pirmo spēli, BK „Sigulda” izpildījumā bija ievērojami mazāk, tomēr vājais metienu realizācijas procents darīja savu – pēc pirmā puslaika vadībā ar divu punktu pārsvaru (32:30) bija mājinieki.

Tiesa, viņu prieki nebija ilgi, jo jau uzreiz pēc pārtraukuma iniciatīvu pārņēma ciemiņi no Siguldas, kas teju visu otro puslaiku atradās vadībā. Jo tuvāk nāca spēles beigas, jo vairāk steigties sāka „Rugāju SC” basketbolisti, kam steiga sagādāja daudz tehniskā brāķa. Līdz ar to BK „Sigulda” spēles beigās iztika bez drāmas un arī sezonas otro spēli noslēdza ar pārliecinošu uzvaru – 86:63. Rezultatīvākais BK „Sigulda” rindās ar 24 punktiem bija Ilmārs Cīrulis.

Savukārt šo piektdien BK „Sigulda” aizvadīs savu trešo spēli šosezon, kad savā laukumā uzņems „Bauskas BJSS”. Arī Bauskas komandai par sezonas sākumu nav pamata sūdzēties, jo abās spēlēs ir izcīnītas uzvaras. Komandai ir viens izteikts līderis – centra spēlētājs Ivars Zemītis, kurš šobrīd ar vidēji 34 punktiem spēlē ir visas līgas rezultatīvākais spēlētājs. Komandas kodolu veido vietējās sporta skolas audzēkņi, taču rezultāta veidošanā vislielāko artavu dod daži klāt pieliktie pieredzējušie spēlētāji.

Jāatzīmē, ka šobrīd vairs ir palikušas tikai piecas komandas, kas šosezon cīnās bez zaudējumiem, taču jau piektdien skaits saruks. Divu līderu kopas duelis – tā īsumā var pieteikt piektdien gaidāmo spēli Siguldā, Siguldas Sporta skolas zālē. Spēles sākums – plkst.19.30. BK „Sigulda” cer uz savu skatītāju atbalstu!


Informāciju sagatavoja:
Raimonds Rudzāts
BK „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi